Pastāsta, kādas šobrīd ir Ūdrīša attiecības ar dēlu

tautaruna.lv 13.maijs 2021, 11:30
 
Kaspars Krafts/F64
Mūziķa Rolanda Baloža-Ūdra jeb Ūdrīša sieva Ilona Balode-Ūdre, viesojoties kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāsta, kādas ikdienā ir vīrieša attiecības ar dēlu Bārtu.

Neilgi pēc dēla dzimšanas notika liktenīgais incidents, kad Ūdrīti notrieca automašīna un viņš smagā stāvoklī tika nogādāts slimnīcā.

"Viņš jau pieņem, ka tas tētis ir tāds, viņš jau ir redzējis viņu visu laiku tādu," saka Balode-Ūdre. Kā norāda Ilona, viņa dēlam daudz rāda video un stāsta par Ūdrīša dzīvi pirms avārijas.

"Man liekas, ka Bārtam ļoti patīk tētis un tētim nenormāli patīk Bārts," norāda Ilona un stāsta, ka abi visu laiku ir kopā un mēdz viens otru ķircināt. Viņi ir pateicīgi, ka Bārts un Ūdris ir viens otram.

Ilona stāsta, ka Ūdrim ar dēlu ir īpašas attiecības un arī Bārts tēvu saprot no pusvārda, tāpat kā viņa.

Jau vēstīts, ka 2016. gada 17. janvārī Balodi-Ūdri Rīgā notrieca automašīna, viņš smagā stāvoklī tika nogādāts Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā. Mūziķa ārstēšanai un rehabilitācijai tika ziedoti līdzekļi. Vēlāk parādījās informācija, ka Ūdrītis lēni atgūstas no smagajām traumām un veselības problēmām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:58

Jaunākās diskusijas