FOTO: Reinika un Paula dabiskie kadri sajūsmina soctīklus

tautaruna.lv 5.februāris 2021, 14:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Mūziķa Laura Reinika vadītajā raidījumā "Pasaki to skaļi" viesojās maestro Raimonds Pauls un raidījuma vadītājs steidza uzņemt kopīgu foto ar viesi.

Reiniks atklāj, ka foto autore ir kāda viņa raidījuma kolēģe un smej, ka visi kadri bijuši diezgan amizanti.

"Palūdzu kolēğei lai nofotografē...Iespējams, ka aizmirsu piebilst, ka jāfotografē mūs ar Raimondu Paulu. Visas bildes tik labas, ka nevar saprast, kuru likt uz sienas. Vai nu runā, vai rokas pa gaisu, vai acis ciet vai vēl kas. Bet nu dažreiz labāk KAUT KAS nekā nekas," komentārā pie attēla raksta Reiniks.

"Man patīk tādas dabiskas, nepozētas bildes", "Lauri, visas labas", "Ļoti skaistas bildes", "Ļoti jauki un nesamāksloti ", - komentāros pauž Laura sekotāji.

Jau vēstīts, ka, viesojoties 360TV kanāla raidījumā "Pasaki to skaļi", Pauls jokojis par neparastākajām dāvanām, kādas saņēmis jubilejā.

Raimonds Pauls smej, ka viņa dzīvē būs liels notikums, jo Grobiņas mērs, kuru komponists pazīstot un raksturo kā jautru cilvēku, esot ierosinājis nosaukt ielu maestro vārdā. "Uzvārdu izmanto jo Paulu ir daudz, Pauls ir vārds. (...) Bet bez Raimonda to pārsaukt," smej maestro par savu atbildi mēram un atklāj, ka jokojis, ka uz ielas noteikti jāatrodas kazino un prieka mājai.

Pauls atklāj, ka jubilejā saņēmis daudz telegrammas un "diezgan īpatnējus" dokumentus no prominentām personām arī kaimiņvalstī Krievijā, bet konkrētus vārdus maestro nenosauc.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:54

Jaunākās diskusijas