Magone šokēta par bijušā vīra vēlmi atņemt viņai dēlu

tautaruna.lv 15.novembris 2020, 14:51
 
Ekrānuzņēmums
Jau vēstījām, ka šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene devās uz Angliju satikt savu vecāko dēlu Robertu, taču izrādās, ka bijušais vīrs nedomā atdot dēlu mātei.

"Es esmu bekaunīgi apčakarēta. Viņi ar maigu roku vienkārši izmānīja to zēnu," sašutusi ir Magone.

Viņa ar asarām acīs atklāj, ka ticējusi bijušajam vīram un ļāvusi dēlam dzīvot pie viņa, bet tagad piedzīvojusi smagu vilšanos un bijušais vīrs esot attiecībām "uzlicis krustu".

Lai gan sākumā starp abiem vecākiem bija noruna, ka dēls pabeigs mācības Anglijā un atgriezīsies pie mātes, tagad bijušais vīrs esot pārdomājis un nevēlas dēlu laist pie mātes.

Jau vēstījām, ka Latvijas šovu zvaigzne Magote Šutoviene atklājusi, ka kopā ar bērniem grasās doties uz Angliju pie vecākā dēla Roberta.

Magone atklāja, ka vecāko dēlu nav redzējusi pusgadu un arī jaunākie bērni ar brāli neesot ilgi tikušies, bet jaunāko ģimenes atvasi Roberts vispār nav redzējis. Magone neslēpa, ka viņai šobrīd attiecības ar Roberta tēti esot ļoti sliktas un arī viņa līgava Magoni neieredzot un noskaņojot dēlu pret māti. Tāpēc Magone nolēmusi kopā ar pārējiem bērniem doties uz Angliju, spītējot Covid-19 pandēmijai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:38

Jaunākās diskusijas