Sindija Vilde tikusi pie "darbiņa": Man tas ir leģendārs notikums

tautaruna.lv 13.novembris 2020, 17:00
 
Ekrānšāviņš no instagram.com
Pasākumu organizatore Sindija Vilde, kas pēc vairākiem Portugālē nodzīvotiem mēnešiem atgriezās Latvijā, vairākkārt sociālajos tīklos lūgusi palīdzību un atklājusi, ka nespēj atrast darbu. Aizvadītjā nedēļā Vilde publicējusi fotogrāfijas, pēc kurām var noprast, ka "atgriezusies apritē."

Publicētajās fotogrāfijās redzams grezni dekorēts galds un Sindija Vilde ar dēlu. Sindija raksta: "Šis priekš manis bija leģendārs notikums, jo pirmo reizi divatā ar savu dēlu dekorēju un organizēju jauku svētdienu Liepupes muižā ļoti brīnišķīgai lēdiju kompānijai."

Pasākumu organizātore dalās pārdomās: "Apstāties un izbaudīt to laimes mirkli, kad mēs esam kopā, ir debešķīga bauda...Būt šeit un tagad ir tas, ko esmu iemācījusies mūsdienu steidzīgajā laikā... Iesaku pamēģināt, tad nešķiet, ka laiks skrien, kā arī diena kļūst pilnvērtīgāka."

Jau vēstīts, ka Vilde, kura nesen atgriezusies Latvijā no Portugāles, kur pavadījusi vairākus mēnešus, sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar video, kurā lūdz līdzcilvēku palīdzību. Arī intervijās viņa neslēpj, ka viņai nav ne darba, ne māju, ne naudas.

Viņa video neslēpa, ka palīdzības lūgšana viņai ir kaut kas neierasts un pat pazemojošs, taču šobrīd bijusī uzņēmēja nonākusi situācijā, kad Covid-19 pandēmijas dēļ viņai ir grūtības atrast darbu pasākumu organizēšanas nozarē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:16

Jaunākās diskusijas