Linda Mūrniece komentē savas kāzas

tautaruna.lv 13.novembris 2020, 9:16
 
Vladislavs Proškins/F64
Trešdien "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece pārsteidza ar paziņojumu, ka ir apprecējusies ar Agri Freibergu. Komentējot savas kāzas, viņa raksta, ka ir nepierasta sajūta, kad zeltnesī ir laulības gredzens.
Kā raksta Linda, laulību ceremonija ilgusi vien trīs minūtes.

"Pamosties un atklāt, ka esi apprecējusies, patiesībā ir diezgan laba sajūta. Gredzens zeltnesī gan nepierasti, bet drošības un piederības sajūtu piešķir.

Uz jautājumu - jūs esat traki? , varu no sirds atbildēt - pavisam noteikti. “Tāds tādu atrod” bija rakstīts uz mūsu krekliņiem, kad gājām sarakstīties.
3 minūšu ceremonija un vedējmāte pat apraudāties nepaspēja, lai gan brīdināja, ka tas noteikti notiks.
3 minūtes un Mūrniece kļuva par Mūrnieci - Freibergu. Tas mans senais uzvārds tomēr ir tik pielipis, ka neviens to vairs neatlipinās. Bet ar Freibergas uzvārdu nelepoties būtu nepareizi. Tā nu ir tieši tā. Mūrniece - Freiberga.
Šampanietis sievai no rīta brokastīs bija. Apsveikumi un samīļojumi no jums visiem izlasīti, par tiem milzīgs paldies, laimīga," raksta Mūrniece.
Tikmēr jāpiebilst, ka pēc paziņojuma par kāzām Mūrniece turpina saņemt neskaitāmus laimes vēlējumus.
"Lai mīlestība ar jums mūžīgi! Ilga un laimīga lai jūsu savienošanās mīlestības saitē!" teikts kādā komentārā.

Kā vēstījām, bijusī iekšlietu ministre un "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos pārsteigusi ar paziņojumu, ka ir apprecējusies.

Pēc "Facebook" pieejamās informācijas, vīrietis ir no Liepājas un ir mentors biedrības "Dzīvības koks" nodaļā šajā vēju pilsētā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:35

Jaunākās diskusijas