Magones vīrs skaidro, kāpēc negrib strādāt Latvijā

tautaruna.lv 2.oktobris 2020, 14:30
 
Ekrānuzņēmums no video
Magones Šutovienes ģimenē izcēlušies strīdi par ģimenes galvas Žaņa izvairīšanos no darba. Jau vēstīts, ka Žanis gatavojās doties uz Lielbritāniju kopā ar dēlu Fēniksu, lai pelnītu tur. Strīda laikā Žanis sievai atklāj, kāpēc negrasās strādāt Latvijā.

STV Pirmā! kanāla šovā "Slavenības. Bez filtra" Žanis Šutovs strīda laikā norāda, ka viņu apkārtnē darba neesot un viņš negrasoties to atņemt vietējiem iedzīvotājiem.

"Tu gribi, lai es, lietuvietis, atrastu un atņemtu latvietim darbu. Labi, ja vietējiem ir darbs, es šeit esmu svešais. Es pat nezinu valodu un šeit ir lauki, kur es šo valodu tagad iemācīšos? Es neesmu brīnumbērns, lai ņemtu un sāktu runāt," sievai skaidro Žanis.

Magone jau esot sapratusi, ka Žanis Latvijā nestrādās. Tikmēr vīrs norāda, ka labāk vēlas braukt uz Angliju, kur "cilvēkiem maksā par viņu darbu atbilstoši".

Jau vēstīts, ka ģimenē izcēlies strīds, kur viens no iemesliem ir Žaņa vēlme doties uz Lielbritāniju un līdzi ņemt arī abu dēlu Fēniksu.

Lai gan Žanis uzskata, ka, ņemot līdzi Fēniksu, atvieglos Magones ikdienu, turklāt spēs sievu finansiāli nodrošināt, Magone ar vīra lēmumu nav mierā.

"Ticēt? Man ticēt kādam ir praktiski vispār neiespējami. Tiešām arī savam, jo mani ir nodevuši tik daudzi cilvēki. Ja pat tuvākais ir nodevis, es runāju par māti, tad, mīlīši, ko jūs gribat no manis?" atklāta ir Magone.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas