Dziedātāja Adriana Miglāne atklāj, ar ko aizrāvusies gaidību laikā

Lelde Veinberga 21.jūnijs 2020, 18:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Dziedātāja un Latvijas "X faktora" zvaigzne Adriana Miglāne atklāj, kādā "mānija" viņai uznākusi laikā, kad gaida pasaulē nākam savu pirmdzimto.
"Pateikšu jums godīgi, man uznākusi gatavošanas mānija, visu laiku gribas gatavot, ir iedvesma mācīties un darīt vēl vairāk, kā agrāk!

Šodien nolēmu pagatavot kūciņu, kuru pat nav jācep! Super ātri un viegli," pie skaista foto ar gardu kūku raksta māksliniece.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

Jau vēstījām, ka marta beigās 20 gadus vecā dziedātāja paziņoja, ka ir gaidībās. "Tu esi visskaistākā dāvana, ko Dievs man ir atsūtījis, Tu esi vislabākais, kas ar mani varēja notikt. Es katru dienu esmu neizsakāmi laimīga, ka man esi Tu un priecājos par katru dieniņu, kurā mēs abi augam lielāki un stiprāki. Mēs ar tēti tevi ļoti gaidām un mīlam jau tagad, dēliņ!" ar priecīgo vēsti saviem sekotājiem Instagram dalījusies dziedātāja.

Kā zināms, Adriana Miglāne bija viena no trim pirmā Latvijas “X Faktora” finālistiem, līdz ar Līgu Rīderi un Arturu Gruzdiņu, kurš beigās plūca uzvaras laurus. Jaunā dziedātāja iedziedājus dziesmas gan pati, gan kopā ar citiem latviešu māksliniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas