Elizabete II "rūpīgi pieskatot" mazdēla prinča Viljama sievu

tautaruna.lv 21.jūnijs 2020, 16:52
 
PA/SCANPIX/LETA
Britu karaliene kopā ar vīru princi Filipu no acīm neizlaižot Kembridžas hercogienei Ketrīnu, lai pārliecinātos, ka viņa pilda savu karalisko pienākumu un nebūtu nekādu aizķeršanos, atklājis karaliskās ģimenes eksperts.

Kā ziņo "Mirror", Keita britu karaļnamam pievienojās 2011. gadā, kad apprecējās ar princi Viljamu. Keitas popularitāte auga ne tikai pasaulē, bet par pienācīgu šādai dzīvei viņu atzinusi pati karaliskā ģimene.

Eksperts Toms Kvins norāda, ka monarhi joprojām hercogieni no acīm neizlaiž un pieskata, lai viss notiktu "pēc grāmatas". Šādas rūpes tiek izrādītas, lai prinča Viljama ģimene neradītu tādas galvassāpes, kādas radījuši jaunākie karaļnama locekļi.

Kad Keita uzņēmās pienākumus un kļuva par britu karaļnama daļu, viņa medijiem atklāja, ka jauno pienākumu uzņemšanās ir īsta nervu pārbaude. "Es vēlos mācīties ātri un strādāt smagi," savas karaliskās pieredzes sākumā solīja Ketrīna.

Šodien eksperti norāda, ka Kembridžas hercogiene kļuvusi par teju ideālo karaļnama locekli, ņemot vērā, ka viņa nav dzimusi ar statusu, bet iemācījusies ar to sadzīvot un iemieso savu karalisko lomu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas