Kāpēc Anna Rozīte aicina visus nēsāt neredzamo 'kroni"?

tautaruna.lv 21.jūnijs 2020, 21:06
 
Edmunds Brencis/F64
TV raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte dalījusies ar iedvesmojošu ierakstu soctīklos, kurā aicina ikvienu sevi nesalīdzināt ar citiem.
Anna sociālajā vietnē Instagram norāda, ka aicinājums nenozīmē, "ka kādan ir jābūt ar kroni un kādam nav, tas nav par lepnumu vai pārākumu, bet gan par to, ka mēs mēdzam paši aizmirst savu vērtību, salīdzināties ar citiem, uzskatot savu dzīvi par mazāk vērtīgu/izdevušos kā kādam citam".

"Un īpaši, ja vēl kāds “labvēlis” no malas kaut ko par to ierunājas, tad sanāk vēl lielāka ticība, ka tas tā noteikti ir.. Aizmirstot, ka katram no mums savs unikāls stāsts, savs ceļš ejams, par katru no mums varētu uzrakstīt grāmatu, uzņemt filmu vai sacerēt dziesmu! Nav tādas labākas, sliktākas dzīves, katram sava, katra vērtīga un īpaša, mēs katrs savā stāstā esam galvenais varonis! Un ir tik svarīgi cienīt visu to, kas ir piedzīvots savā ceļā, gan kritumus, gan uzvaras, gan tukšos brīžus, gan aktīvos, gan rūgtas asaras, gan smieklus, rētas un apbalvojumus, jo katrs no tiem mums kaut ko māca, katrs mūs veido par to unikālo un neatkārtojamo būtni, kas mēs katrs esam! Lai cik mūs gribētu standartizēt, piedāvājot vienādas vērtības, sapņus un gandrīz vienādus dzīves scenārijus, tas nekad veselīgi nevar notiks, jo nav viens pareizs piemērs kā jādzīvo.. Neaizmirsti uzlikt savu “kroni” - uzsist sev uz pleca un pateikties par visu, ko esi jau izdarījis, ko sasniedzis, ko piedzīvojis, kam izgāji cauri. Nesalīdzinot ar citiem," iedvesmo Rozīte.

Viņā neslēpj, ka vienmēr "būs kāds, kurš šķietami tajā brīdī ir kaut kādā ziņā tālāk vai augstāk par Tevi, bet dzīvē nav tāda instrumenta, lai varētu izmērīt labu/pareizu dzīvi un nav arī šablons, kādai tai ir jābūt. Dzīve ir skaista tās dažādās izpausmēs".

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

Jau vēstīts, ka nesen Rozīte vietnē Instagram atklājusi, ka viņai izdevies uzveikt nopietnu atkarību. "Jā, man tiešām bija cukura atkarība! Jāatzīst, ka es šad un tad (kad jūtos sagurusi vai neizgulējusies) izjūtu šo manu seno, patīkamo ieradumu, bet šobrīd man ir zināmi dažādi instrumenti, kas palīdz veselīgi un mierīgi tikt ar to galā! Un nē, tas nav par striktu aizliegšanu, es mēdzu šad un tad apēst kaut ko saldu, tas ir par harmoniskām, nevis atkarīgām attiecībām ar saldumiem un ēdienu kā tādu," rakstīja Anna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:48

Jaunākās diskusijas