Vilde ar emocionālu ierakstu atklāj, kas viņu skumdina

tautaruna.lv 20.jūnijs 2020, 15:48
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Kādreizējā TV dīva un pasākumu rīkotāja Sindija Vilde, kura jau labu laiciņu dzīvo Portugālē, dalījusies ar personiskām pārdomām, par to, kas viņu pašreiz sāpina.

"Okeāns nav mana stihija, bet gan atbrīvošanās un viegluma sajūta, un saulrieta krāsas manā sejā glezno vēl vienu laimes mirkli.

View this post on Instagram

A post shared by SINDIJA (@sindijavilde) on

Šodiena nebija no tām labākajām, jo atkal un atkal, noticot savām ekspektācijām, nācās sajust nožēlas piles acu kaktiņos. Kad es pārstāšu sevi šaustīt brīžos, kad man tik ļoti svarīgiem un tuviem cilvēkiem, es patiesībā esmu mazsvarīga...???

Tā nav viņu vaina, ka es viņiem vēlos būt augstākā plauktiņā. Tā ir mana vaina, ka pati sadomājos, pati noticu, un pēc tam, kad manis iedomāties nerealizējās, paņemu un saļimstu mazā lietus mākonīša čupiņā. Tik burvīgi, ka ir okeāns un vējš, kas sabužina, lai nopurinātu skumjas.." emocionāli saka Sindija.

Gada sākumā ziņojām, ka Sindija Vilde apstiprina, ka plāno pārcelties uz dzīvi ārpus Latvijas. Kā skaidroja Sindija, šobrīd Latvija ir kļuvusi par šauru viņas potenciālam, vēlmēm, spējām, sajūtām un sapņiem."Esmu realizējusies un sasniegusi savus mērķus. Laiks doties tālāk," pauž Vilde. Viņa atklāja, ka pārceļas uz Portugāli un uzsvēra - lai gan nezina, kas viņu sagaida, taču zina, ka ir tam gatava.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas