VIDEO: Piedzēries autovadītājs pamatīgi sasmīdina policistus

Viktorija Gabrjuna 20.jūnijs 2020, 16:08
 
Dāvis Ūlands/F64
Doma par neuzkrītošu aizbraukšanu uz vietējo diennakts veikalu kādam iereibušam vīriešu bariņam nerezultējās panākumiem. Pārkāpēji nonāca policistu rokās un ar saviem mēģinājumiem izvairīties no soda sasmīdināja pat likumsargus, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Agrā pirmdienas rītā kāda Torņakalna ielās slīdoša “Volvo” atpakaļskata spogulī parādījušās policijas auto bākugunis. Kaut kas likumsargiem licis domāt, ka šim šoferim nav vietas uz ceļa.

Tā kā inspektori, ielūkojoties datubāzē, atklāja, ka šoferim nav derīgas autovadītāja apliecības, turklāt bija pamatotas aizdomas, ka vīrietis tomēr mānās par to, ka nav iedzēris, uz notikuma vietu izsaukti ceļu policisti. Gaidot viņu ierašanos, darbinieki varējuši noskatīties iereibušo centienos vēl ko glābt.

Viņš policijas kameras redzamības zonā mēģināja izņemt atslēgas un nodot citam pasažierim, apgalvojot, ka nav vadījis auto, lai arī tas pirms tam jau bija fiksēts.

Gaidot Valsts policijas ierašanos, vīrietis vēl pārsēdās aizmugurējā sēdeklī, acīmredzot domājot, ka tādi netiks uzskatīts par auto šoferi.

Rezultātā notikuma vietā ieradušies ceļu policisti, kuru alkometrs apstiprinājis kārtības sargu aizdomas - vīrieša braucamrīks nonācis maksas stāvlaukumā, savukārt pārkāpējam nu draud tiesu darbi, pamatīgi tēriņi un kāds laiks aiz restēm.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:27

Jaunākās diskusijas