Pircēju nepatīkami pārsteidz lielveikalā nopirktās vēja kūkas

tautaruna.lv 20.jūnijs 2020, 14:27
 
Ekrānuzņēmums no Facebook/Slepenais pircējs
Kāds pircējs piedzīvojis vilšanos par lielveikalā nopirkto vēja kūku jeb "Vecrīgu" pildījumu un savu sašutumu publicējis sociālajā vietnē Facebook profilā "Slepenais pircējs".

Kā norāda ieraksta autors, vēja kūkas iegādātas lielveikalā "Maxima" un viņu nepatīkami pārsteidzis niecīgais krēma pildījums.

Kā par "Vecrīgu" pildījumu ironizē pircējs, "ir redzams ietaupījums".

Tikmēr komentāros viedokļi dalās. Daži no komentētājiem arī piedzīvojuši līdzīgu vilšanos. "Nu jā, tās tādas ir... Vai nogaršojāt kruasānus ar pildījumu? Lieta ir tāda, ka pildījuma tur vispār nav..." raksta kāda komentētāja.

Daudzi savukārt norāda, ka nesaskata neko savādu un paši šajā lielveikalā vienmēr iegādājušies garšīgas šī veida smalkmaizītes. "Nu nezinu, Purčikā Dzelzavas "Maxima" man ļoti garšo "Vecrīgas", pildījuma ir ļoti daudz, es pat gribētu mazāk, bet ne par to ir stāsts. Viennozīmīgi, ne visur tā ir," norādīts vienā no komentāriem.

Jāatzīmē, ka par ierakstu interesējušies arī lielveikala "Maxima" pārstāvji: "Labdien! Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. Vai varam lūgt precizēt veikalu, kurā tika nopirkta prece un laiku, kad tas noticis?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas