Rupjā krāpšanas shēmā izmanto Lindas Mūrnieces un Andra Reizenberga vārdus

Viktorija Gabrjuna 29.aprīlis 2020, 14:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece un "Balzambāra" īpašnieks Andris Reizenbergs ierauti nepatīkamā situācijā. Par to plašāk Mūrniece pastāstījusi sociālajā tīklā Facebook.
Kā izrādās, kāds krāpnieks Mūrnieces vārdā it kā veicis rezervāciju Reizenberga bārā, pie tam darot to rupjā un aizvainojošā veidā.

"Laikā, kad mēs ar Andri Reizenbergu cīnāmies par izdzīvošanu un vēl mēģinām palīdzēt citiem, viņš it kā no mana epasta (kādu gan nekad neesmu sev izveidojusi un nezinu, kā šis iespējams) veic rezervāciju Balzambārā, kurš šobrīd slēgts, ar komentāru Andrim - “pasūtīsim tevi n... un vienu alu uz visiem”.

Policiju nav vērts iejaukt, jo skaidrs, ka tas vienkārši lieks darbs un - kamēr nedraud - mums arī nav, par ko baidīties.

Tomēr - ja nu vēl kāds saņem šādus “murgus” ir vērts atcerēties, ka viss ir viltojams," raksta Mūrniece.

Pagājušajā nedēļā plašu rezonansi sabiedrībā izraisīja Andra Reizenberga intervija "Rīta panorāmā", kur viņš ar asarām stāstīja par situāciju, kādā nonācis uzņēmums.

Reizenbergs pastāstīja, ka "Rīgas nami" nav atsaucīgi sarunās par iespējām atmaksāt īres parādu 3000 eiro vēlāk. Tā kā bāram ienākumu pašlaik nav, tad parādu atmaksāt uzreiz nav iespējams. Bārs nevar pretendēt arī uz dīkstāves pabalstu, jo par janvāri un februāri uzkrāti nodokļu parādi, kas gan nozarē esot pilnīgi normāli, jo klientu ziemā ir mazāk. Vēl arī kādam darbiniekam iepriekš ir bijis bankets, par kuru samaksāta nauda, līdz ar to arī šajā gadījumā pabalsts nepienākas, kaut arī arī skaidrs, ka darbinieks ir dīkstāvē, vēstīja portāls "lsm.lv".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas