Pie Mūrnieces uz viesnīcu ierodas policija

Viktorija Gabrjuna 29.aprīlis 2020, 10:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Laikā, kad aktrise Vita Balčunaite tiešraidē intervēja viesnīcas "Roma" vadītāju un bijušo iekšlietu un aizsardzības ministri Lindu Mūrnieci, viesnīcas telpās ieradās Rīgas pašvaldības policija.
"Redziet, pašvaldības policija joprojām tā kā pārbauda. Mēs nedrīkstam uzturēties savās telpās?" sacīja Mūrniece, skaidrojot policistiem, ka viņa sniedz interviju savā īpašumā, bet kādam laikam liekoties, ka viņa kaut ko pārkāpj.

Pēc visa spriežot, policija bija neapmierināta ar cilvēku atrašons viesnīcā. Pēc Mūrnieces teiktā, viesnīcā tobrīd atradās ēkas apsargs, bārmenis, kas pabeidza pēdējos darbus un kāda sieviete, kas dzēra tēju un gatavojās doties prom. Tāpat viesnīcā bija arī pati Mūrniece.

"Pašvaldības policija ierodas pilnā sastāvā pateikt, ka telpās ir viens cilvēks, kas pabeidz dzert tēju 20 minūtes pēc darba laika beigām," savu sašutumu neslēpa Mūrniece.

Mūrniece piebilda, ka policija uzsākusi lietvedību, tāpat Mūrniecei tika pieprasīti personu apliecinoši dokumenti.

Jau vēstīts, ka kopš brīža, kad koronavīrusa Covid-19 radītās krīzes dēļ ar grūtībām nākas saskarties daudziem uzņēmumiem, L.Mūrniece neslēpj, kā tas skāris arī viņu. Viņa pastāstījusi gan to, kāpēc nācies atlaist darbiniekus, gan to, ka beidzot ar VID izdevies panākt vienošanos par nodokļu atmaksas grafiku. Vairāk par to lasi tautaruna.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas