Abu Meri ar sirsnīgu foto sveic Jaunajā gadā

tautaruna.lv 1.janvāris 2020, 13:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Politiķis un ārsts Hosams Abu Meri savā Instgram profilā publicējis sirsnīgu attēlu ar savu sievu Lindu Abu Meri un sveic savus sekotājus Jaunajā gadā.

Hosams Abu Meri ierakstā norāda, ka, viņaprāt, būtiskākais jaunajā gadā ir atrast mieru sevī.

"Lai gūtu mieru, ir svarīgi nolīdzināt negludumus, kas gada laikā sakrājušies. Atvainoties par saviem nodarījumiem un piedot, ja tev kas nodarīts. Kā ārsts ik dienu redzu, cik daudz nopietnas veselības problēmas var sagādāt tas, ja cilvēku iekšā kas grauž, ja viņš ir pastāvīgā stresā, ja trūkst miera sirdī un prātā. Tāpēc mums visiem jaunajā - 2020.gadā - novēlu mieru un daudz mīlestības! Un, lai tas viss būtu, šodien līdz pusnaktij jāizdara kas ļoti svarīgs: jāatvainojas, ja gadījies kādam nodarīt pāri, jāsalīgst miers, ja sanācis sastrīdēties un jāpasaka saviem mīļajiem, ka viņi ir vissvarīgākie cilvēki jūsu pasaulē," raksta Abu Meri.
View this post on Instagram

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

Arī Linda Abu Meri sociālajos tīklos dalījusies ar attēlu, kuru komentē: "2019.- tu biji lielisks! 2020.- tu noteikti būsi vēl labāks!"

View this post on Instagram

A post shared by Linda Li (@linda_abu_meri) on

Jau vēstīts, ka Hosams Abu Meri un TV ziņu diktore Linda Krūmiņa apprecējās šī gada 10.augustā. Pēc kāzām sieva pārgājusi vīra uzvārdā.

Pirms tam Hosams Abu Meri bija precējies ar kādreizējo iekšlietu ministri, tagad viesnīcas "Hotel Roma" vadītāju Lindu Mūrnieci, bet abu laulība izjuka 2017. gada vasarā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:38

Jaunākās diskusijas