FOTO: Ļera Kudrjavceva gūst baisu pieredzi ar krūšu implantiem; brīdina arī citas sievietes

tautaruna.lv 1.janvāris 2020, 23:00
 
Covi / Scanpix/LETA
Krievijas televīzijas dīva Ļera Kudrjavceva nesen pārdzīvojusi baisu pieredzi, kad nonākusi slimnīcā pārplīsuša krūšu implanta dēļ. Krievijas šovu un televīzijas raidījumu vadītāja publicējusi soctīklos foto ar pārplīsušo krūšu implantu, lai brīdinātu arī citas sievietes.

Krievijas dīva norāda, ka, lai gan skats neesot patīkams, viņa nolēmusi parādīt "katastrofu". Viņa uzsver, ka, lai gan viņai nav tiesību, kādu censties atrunāt no krūšu palielināšanas, viņa vēlas brīdināt, lai sievietes neatkārto viņas kļūdas un uzmanīgi seko savu implantu stāvoklim.

Ļera norāda, ka pirms operācijas nekas nav sāpējis, nav sapampis, tikai mainījusies vienas krūts forma. ”Ultrasonogrāfija parādīja tikai šķidruma uzkrāšanos, bet neparādīja plīsumu. Tā kā implantā nav ūdens, bet gan gela putra, ārstiem to visu nācās tīrīt četras stundas,” stāsta Ļera.

Piecpadsmit gadus slavenības ķermenis, cīnījies ar svešķermeni, tāpēc viņa visu laiku, jutusi hronisku nogurumu. Tāpat zvaigzne iesaka neaizmirst, ka krūšu palielināšana ir bizness. Tāpēc aicina sievietes uzmanīgi sekot līdzi implantu stāvoklim un sargāt veselību.

View this post on Instagram

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

SIeviete publicējusi arī attēlus no slimnīcas un pasakās visiem par atbalstu.

View this post on Instagram

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

View this post on Instagram

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

Valērija Kudrjavceva ir krievu TV šovu vadītāja, aktrise, dziedātāja un dejotāja. Vadījusi raidījumus Муз-ТВ, ТНТ, ТВ-6 TV kanālos, kā arī ir viena no Jaunā viļņa vadītājām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:17

Jaunākās diskusijas