Cilvēkus pārsteidz redzētais lielveikalos Latvijā

Baiba Puriņa 1.janvāris 2020, 12:23
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Soctīklos iedzīvotāji publicējuši attēlus no Latvijas pārtikas lielveikaliem, kuru plaukti pirms Jaunā gada svinībām palikuši pilnīgi tukši.
"AKROPOLĒ VAIRS PĀRTIKAS NAV. Tauta bija badā....visu apēda," vēsta Facebook konta "Slepenais pircējs" ieraksts, kurā publicēti foto ar tukšiem pārtikas veikala plauktiem lielveikalā "Akropole".

Šāds skats esot novērojams arī citos veikalos un cilvēki komentāros publicējuši attēlus ar tukšiem pārtikas veikalu plauktiem no dažādiem Latvijas reģioniem.

Ekrānuzņēmums no Facebook/Slepenais pircējs

Ekrānuzņēmums no Facebook

Ekrānuzņēmums no Facebook

Kāda no komentētājām atzīst, ka viņai nācies doties uz sešiem veikaliem, lai atrastu nepieciešamos produktus.

Tomēr daudzi norāda, ka pirms svētkiem šāds skats esot saprotams. "Nekas tāds jau tas nav. Ja, piemēram, 100 cilvēki grib taisīt vienus un tos pašus salātus uz svētkiem, tad tas ir tikai loğiski, ka plaukti būs tukši, jo prece vai nu nav izlikta, vai arī vairs nav ko izlikt. Par ko šeit brīnīties.....ir taču svētki!? Un kāds te sakars ar badu ? Cilvēkiem brauc ciemiņi,un protams pārtika tiek gatavota vairāk nekā ikdienā," raksta kāda komentētāja. Vairums komentāros uzsver, ka šada situācija, visticamāk, raudsies sliktas loģistikas dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas