FOTO: Olga Rajecka pozē šarmantā kleitā

tautaruna.lv 29.decembris 2019, 14:40
 
Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency
Leģendārā latviešu dziedātāja Olga Rajecka vietnē Instagram dalījusies ar skaistu foto, kurā redzama šampanieša krāsas svētku tērpā.
View this post on Instagram

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka) on

Dziedātāja foto uzņemts Zemgales Olimpiskajā centrā.

Foto sajūsminājis Olgas sekotājus un desmit stundās kopš tā publicēšanas, bilde bija savākusi vairāk nekā 500 "sirsniņu".

28.decembrī Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, norisinājās tradicionālais TV3 Jaungada šovs "Viņas svin skaļāk". Šajā vakarā par skatītāju izklaidi gādāja gan četri tēli no populārā TV seriāla "Viņas melo labāk" - Baiba (Valmieras teātra aktrise Elīna Vāne), Olga (Dailes teātra aktrise Sarmīte Rubule), Kostja (Latvijas Nacionālā teātra aktieris Kristians Kareļins) un Roberts (aktieris un režisors Māris Bezmers), kas iejutās arī šova vadītāju lomā, gan populāras grupas un dziedātāji: Antra Stafecka, Ivo Fomins, Aija Andrejeva, Dzelzs Vilks", "Līvi", "Lādezers", "Eolika", "Credo", "Otra Puse", "Colt", "Dziļi Violets", "Sudden Lights", "Triānas Parks", "Edavārdi", "Riga Reggae" u.c.

Olga Rajecka ir latviešu dziedātāja un vokālā pedagoģe, pazīstama galvenokārt pateicoties dalībai grupās "Eolika" un "Turaidas roze", kā arī veiksmīgai solodarbībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:28

Jaunākās diskusijas