Lelde Ceriņa, kura kuru katru dienu laidīs pasaulē mazuli, demonstrē dekoltē

tautaruna.lv 19.decembris 2019, 18:49
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
TV personība Lelde Ceriņa nespēj vien sagaidīt, kad pienāks lielais brīdis un pasaulē nāks viņas un vīra Aivja Ceriņa pirmdzimtais. Tas gan nav traucējis skaistajai raidījumu vadītājai publicēt foto ar krāšņu dekoltē.

"Laimīgie laiku neskaitot, bet šajās pēdējās dienās, tā vien iekšā urda “kad nu būs”. Paldies par sveicieniem Leldēs’ , laimes hormons vairojas ik minūti" savā vārda dienā raksta Ceriņa.

View this post on Instagram

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Savukārt dienu iepriekš Lelde publicēja valdzinošu foto, kurā redzams gan viņas grūtnieces vēderiņš, gan dekoltē.

View this post on Instagram

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

"Pēdējais “Ceļā uz pārliecību” raidījums tūdaļ būs gaisā! Strādāju mediju vidē vairāk nekā 6 gadus un manas pieredzes kontā ir politisko debašu, vides izglītības, labdarības, mākslas, modes un kultūras raidījumu vadīšana, bet medicīnas tēma līdz šim bija sveša. Tieši tāpēc, šī bija lieliska pieredze producēt un vadīt šo TV raidījumu! Pusgada ietvaros, kopā ar pazīstamiem & foršiem cilvēkiem tapa 14 epizodes, kur katrā izcēlām kādu problēmsituāciju un skatījāmies kā ar mūsdienu estētiskās medicīnas iespējām, to risināt!" sajūsmā par padarīto darbu ir Lelde.

Jau ziņots, ka jūlija beigās TV raidījumu un pasākumu vadītāji Lelde un Aivis Ceriņi sociālajā tīklā Instagram dalījās ar priecīgu vēsti - pāris gaida pirmdzimto.

Rīga TV24 ētera personības 2018. gada maija beigās sacīja viens otram jāvārdu savās sapņu kāzās Dobeles ceriņu dārzā. Pēc tam pāris devās medusmēnesī uz siltajām zemēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:18

Jaunākās diskusijas