Imants Strads mājās pie Baibas Sipenieces-Gavares tiek pārsteigts ar neķītru lietu

tautaruna.lv 19.decembris 2019, 14:30
 
Inga Nestere/F64
Šonedēļ TV3 izklaidējošajā kulinārijas šovā ”Vakariņas četratā” viens pie otra ciemojas ļaudis, kuri filmējušies jaunākajās pašmāju kinofilmās, un trešajā vakarā viesus uzņēma šovu un pasākumu vadītāja, aktrise un radio balss Baiba Sipeniece-Gavare, raksta "skaties.lv".

Baiba ciemiņus - aktierus Elzu Gauju, Ģirtu Šoli un Imantu Stradu - uzņēma atjaunotajā Raiņa sētā Jūrmalā, un jau vakara iesākumā paziņoja, ka centīsies darīt visu iespējamo, lai būtu garšīgs ēdiens un superīgs vakars kopā ar labiem cilvēkiem.

Maltītei sekoja izklaide, kas ierasti izvēršas par vakara aizraujošāko daļu, un Baiba viesu zināšanas pārbaudīja viktorīnā par kino, kas beidzot kompānijai ļāva atbrīvoties. Bet īstā jautrība sākās, kad ciemos ieradās Ziemassvētku vecītis, un katram, lai tiktu pie dāvanas, pie eglītes nācās skaitīt dzejolīti. ”Tās ir neaprakstāmas, vienreizējas sajūtas,” komentēja Imants.

Tāpat īpašu uzmanību kompānijā izpelnījās draņķu jeb sūdiņu loterija. ”Es viņiem visiem vakar palūdzu, lai viņi no mājām paņem līdzi kaut kādu riktīgu draņķi, no kura grib tikt vaļā. Mēs uztaisīsim loteriju,” ar neparastās apdāvināšanās noteikumiem iepazīstināja namamāte.

Kā pastāstīja Baiba, viņa šo savdabīgo apdāvināšanos kopā ar draugiem īsi pirms Ziemassvētkiem īsteno jau vairākus gadus: ”Visiem mājās ir kādi mistiski suvenīri vai lietas, ko kāds ir uzdāvinājis, viņas stāv un tu nezini, kur grūst. Iedot viņām otru elpu.”

Imants izlozēja pudeļu attaisāmo vīrieša dzimumlocekļa formā, par ko, kā pats sprieda, būs jāskaidrojas ar sievu. ”Tā nevar darīt, tev tik laba dāvana. Tas jau nav nekāds s*ds,” Imantu apskauda Baiba.

Ekrānšāviņš no video

Savukārt Ģirts mājās devās ar trauku gulbju formā, namamāte tika pie jaunas krūzītes, bet ko loterijā laimēja Elza, TV skatītājiem palika neatklāts.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:18

Jaunākās diskusijas