FOTO: Deputāts Kaimiņš pēc ugunsnelaimes atgriezies Saeimas tribīnē

Lelde Veinberga 19.decembris 2019, 17:22
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Šodien Saeimas tribīnē varēja redzēt arī deputātu Artusu Kaimiņu (KPV LV), kurš pavisam nesen nopietni cieta ugunsgrēkā, nonākot arī slimnīcā.
Jau ziņots, ka Pirmajā adventē, 1. decembrī, izcēlās ugunsgrēkas deputāta dzīvoklī Rīgā, Antonijas ielā. Kaimiņš guva desmit procentu ķermeņa otrās pakāpes apdegumus un vairākas dienas pavadīja slimnīcā.
Šodien deputāts jau bija "uz strīpas" un piedalījās Saeimas sēdē."Saeimas tribīnē pēc savas ugunsnelaimes atgriežas @artuss un paziņo, ka kaut vai ar degunu nospiedīs pogu par Rīgas domes atlaišanu," mikroblogošanas vietnē Twitter raksta žurnālists Arnis Krauze.
Redzams, ka nelaimē stipri cietusi un joprojām medicīniskā aprūpe nepieciešama deputāta labajai rokai.
Jau vēstīts, ka neskatoties uz opozīcijas iebildumiem, kā arī vienas koalīcijas partijas pretēju nostāju, koalīcijas partijas šodien panākušas grozījumus likumos, kas atlaišanas gadījumā Rīgas domi ļaus ievēlēt uz vairāk nekā pieciem gadiem.
Par grozījumiem "Par pašvaldībām" un Republikas pilsētas domes un novada domes vēlēšanu likumā, ar kuriem mainīta pašvaldību ārkārtas vēlēšanu kārtība, nobalsoja četras koalīcijas partijas, kā arī pie frakcijām nepiederošā deputāte Anda Čakša un divi partijas "KPV LV" deputāti - Artuss Kaimiņš un Aldis Blumbergs, tādējādi balsojumā par vienu likumprojektu iegūstot 52, bet par otru likumprojektu - 51 balsi. Pret minētajām izmaiņām balsoja pārējie "KPV LV" deputāti un opozīcijas partiju deputāti, taču Zaļo un zemnieku savienības deputāte Janīna Jalinska vienā balsojumā nepiedalījās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:20

Jaunākās diskusijas