"X Faktora" uzvarētāja atklāj, kur tērēs iegūto naudu

tautaruna.lv 17.decembris 2019, 17:20
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
”X Faktora” trešajā sezonā uzvaras laurus plūca dziedātāja Elīna Gluzunova, kura ar savu izjusto dziedājumu, skaisto vokālu iekaroja daudzu sirdis, raksta "skaties.lv".

Elīnai kā topošajai dziedātājai uzvara ”X Faktorā” nozīmē daudz, uzvarētājas tituls viņu ceļ spārnos un tajā pašā laikā uzliek milzu atbildību.

”Zinu, ka tagad no manis tiek daudz gaidīts, bet tas ir labi, jo tas ir saskaņā arī ar to, ko vēlos es pati. Cerēju, bet neticēju šādam iznākumam! Protams, ka esmu laimīga, jo šis ir perfekts atspēriena punkts manai karjerai, atliek vien turpināt iesākto!” nosaka Elīna.

Šova uzvarētāja paziņo, ka par iegūto naudu kāzu kleitu nepirks, pirmsatlasē viņa nav domājusi par nopietnu uzvaru un, teikusi skaļi to, ko pirmo iedomājusies! Šova gaitā viss mainījies.

”Konsultēšos ar kādu profesionāli un iegādāšos ausu monitorus. Vēlos tādus, kas pielāgoti manai gliemežnīcai. Dziedot šovā nedēļu no nedēļas sapratu to, ka skaņas kvalitātei un dzirdamībai ir milzu nozīme, sākotnēji gan biju pret šīm ”austiņām”. Par citiem tēriņiem vēl nemāku teikt, bet kādu daļiņu izmantošu atpūtai un sevis, savu mīļo palutināšanai,” kā tiks iztērēts laimests stāsta Elīna.

Jāpiebilst, ka svētdien grandiozi noslēdzās šovs "X Faktors" un tajā uzvaras laurus plūca Elīna Gluzunova.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:19

Jaunākās diskusijas