"Mūs morāli izvaroja"; "Amoralles" modele stāsta par darba aizkulisēm

Viktorija Gabrjuna 17.decembris 2019, 14:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pamatīgs skandāls izcēlās, kad pagājušajā nedēļā modele Māra Sleja paziņoja, ka pārtrauc sadarbību ar slaveno zīmolu "Amoralle". Tagad vēl viena modele, kas vēlējās palikt anonīma, sūdzas par notiekošo Ineses Ozolas modes zīmolā, vēstīts Ligitas Eglītes, Intas Mengišas materiālā "Māra Sleja iedrošina modeles sākt runāt par "Amoralles" "netīro veļu"" izdevumā "Kas Jauns".
Modeles, kuras nevēlējās publiskot savus vārdus, atklāja, ka galvenais iemesls Slejas konfliktam ar slaveno modes zīmolu ir uzņēmuma vadības attieksme un atlīdzības apmēra lietas, kas neapmierinot arī lielāko daļu pārējo modeļu.

"Modeles pret "Amoralli" sacēlās pēc pēdējās skates, kas notika 1.novembrī Rīgas modes nedēļā. Šajā dienā mūs, rupji sakot, morāli izvaroja - izmantoja līdz pēdējam. Vairums modeļu rēķinājās ar darbu tikai Rīgas modes nedēļas skatē, taču realitātē gandrīz visām bez iepriekšēja brīdinājuma slodze tika palielināta trīskārši," pauda modele, atklājot ka tajā dienā vēl bija viena filmēšana un iepriekš neieplānota modes skate.

Viņa arī neslēpj, ka diemžēl samaksa par modes skati, kur jādemosntrē ne tikai atklātie apģērbi, bet arī savs ķermenis, daļai modeļu nepārsniedz 30 eiro par modes skati.

Savukārt, kad modeles vaicā pēc lielākas samaksas par papildu darbiem, viņas tik apber ar komplimentiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:19

Jaunākās diskusijas