VIDEO: Pēc 23 darba gadiem LNT Ziņās Andris Auzāns atvadās no skatītājiem

Viktorija Gabrjuna 27.novembris 2019, 12:08
 
Ekrānšāviņš no video
Pēc 23 gadiem, kas aizvadīti LNT Ziņu ēterā, ziņu diktors Andris Auzāns otrdienas vakara ētera laikā atvadījās no skatītājiem.

Novadot kārtējo ziņu raidījumu, Auzāns pateicās skatītājiem.

“Šī ir mana pēdējā ziņu pārraide LNT kanālā. Ļoti ceru, ka mūsu klātbūtne Latvijas vēsturē nozīmīgākajos un spraigākajos notikumos un mūsu ziņu stāsti 23 gadu garumā ļāvuši jums pašiem kļūt ne vien par notikumu aculieciniekiem, bet arī pašiem spriest, vērtēt un domāt. Mani 23 gadi kopā ar LNT - televīziju no sirds - ir bijuši aizraujoši, jautri un jaunumu kāres piepildīti. Paldies, ka skatījāties!” pauda Auzāns.

Kā zināms, "All Media Baltics" paziņojusi, ka no decembra Baltijā strādās ar TV3 zīmolu un veiks izmaiņas arī televīzijas kanālu portfelī, tostarp kanāls LNT vairs neturpinās darbu esošajā formā. "All Media Baltics" paredzējusi paplašināt kanāla TV3 piedāvāto ziņu apmēru, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura. Mediju grupa veidos arī vienotu ziņu dienestu.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka no nākamā gada vairs nebūs LNT ziņu raidījuma "Top 10", taču joprojām būs vērojami tādi LNT raidījumi kā "900 sekundes" un "Degpunktā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:48

Jaunākās diskusijas