Nosmokot dūmos, Kalnciemā traģiski iet bojā vīrietis

tautaruna.lv 27.novembris 2019, 18:23
 
Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā
Traģisks ugunsgrēks piedzīvots Kalnciemā, Draudzības ielā, kur pirms pāris dienām vienā no daudzdzīvokļu namiem, nosmokot dūmos, dzīvību zaudēja kāds cienījama vecuma vīrietis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Aigars, kurš mitinās ēkas piektajā stāvā, raidījumam atklāj, ka par nelaimi kaimiņu dzīvoklī viņš sāka nojaust tad, kad viesistabā sajuta dūmus un vairs nevarēja normāli paelpot. Dūmi nāca no ceturtā stāva mitekļa un strauji izplatījās arī kāpņutelpā.

Kad ieradās glābēji un iekļuva istabā, no telpām izlauzās biezs, melns dūmu mutulis. Pārmeklējot telpas, ugunsdzēsēji virtuvē atrada uz zemes gulošu kungu. Mediķi, kas dzīvoklī ieradās pēc ugunsdzēsēju lūguma, konstatēja vīrieša nāvi. Visticamāk, bojāgājušais bija dzīvokļa saimnieks, kas liktenīgajā brīdī veselības problēmu dēļ nebija spējīgs pamest telpas.

Oficiāla slēdziena, kādēļ dzīvoklī notika ugunsgrēks, vēl nav. Pēc apkārtējo teiktā, bojāgājušais kungs nebija no tiem, kas aizraujas ar grādīgu dzērienu lietošanu, turklāt viņš nesmēķēja, tāpēc ir izslēgtas aizdomas par, piemēram, pavirši nomestu izsmēķi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:14

Jaunākās diskusijas