Agnese Zeltiņa iedrošina nepadoties: Turpini iet un darīt!

tautaruna.lv 15.oktobris 2019, 21:43
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Aktrise un rotu zīmola "Soulstones" dibinātāja Agnese Zeltiņa dalījusies ar iedvesmojošiem vārdiem, kuros aicina cilvēkus nepadoties 5 minūtes pirms finiša!

"Neapstājies mirkli pirms uzvaras! Cilvēkiem ir tendence apstāties un padoties tieši pirms uzvaras sasniegšanas. To var redzēt elementārās ikdienas situācijās. Piemēram, ja tu skrien, lai uzlabotu veselību, un gadās kāds garāks maršruts, tad pēkšņi galvā rodas domas, ka tu vairs nevari, ka tev vispār nav vajadzība sevi tā spīdzināt, mocīties, ka tu varēji tā vietā darīt kaut ko citu. Tu zini, ka tas ir labi tavai veselībai, figūrai, tev pašam, sirdij, un tomēr gribas apstāties pirms maršruta beigām.

Ir tik daudz cilvēku, kuri apstājas pirms maršruta beigām, ir tik daudzi, kuriem svētība ir tieši priekšā, bet viņi apstājas, viņi pieņem lēmumu neturpināt iet uz priekšu.

Viens no galvenajiem neveiksmes iemesliem ir tas, ka iesākto darbu nepabeidzam līdz galam. Bieži vien apstājamies piecas minūtes pirms rezultāta sasniegšanas. Cilvēkiem ir tendence apstāties piecas minūtes pirms atbilde ir atnākusi. Neapstājies, turpini iet un turpini darīt."

View this post on Instagram

A post shared by Natural Stone Jewelry (@soulstonesbyagnesezeltina) on

Agnese Zeltiņa (47) ir latviešu teātra, kino un televīzijas aktrise, modele, rotu dizainere, uzņēmēja un bijusī TV šovu vadītāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas