Linda Mūrniece dalās pārdomās par attiecībām ar vīriešiem

tautaruna.lv 15.oktobris 2019, 18:01
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Ar pārdomām par sieviešu un vīriešu savstarpējām attiecībām un mazajiem mirkļiem ikdienā, sociālajā tīklā Facebook dalījusies bijusī ministre un pašreizējā viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece.

"Ielēju sev glāzē vīnu, ērti atlaidos krēslā un tikai tad pamanīju viņa pastiepto roku un apjukušo skatienu. Es atkal paspēju pirmā, nepagaidot, kad par mani parūpēsies.

Pirms tam es benzīntankā izlēcu no mašīnas un aiznesos nopirkt sev kafiju. Lai gan no rīta viņš bija pajautājis, vai uztaisīt man kafiju ceļam. Tad atbildēju - tu nepratīsi, es pati.

Somu uz nto stāvu uzstiepu pati, argumentējot, ka “meiteņu soma” un vīriešiem nepiestāv tādu nest. Mēteli atļāvu palīdzēt novilkt. Tomēr vakariņām galdu rezervēt aizskrēju pati. Mēģinājumu pasargāt mani no lietus, paturot virs galvas lietussargu, noraidīju, paziņojot, ka man nepatīk lietussargi... Laikam kaut kas jāmaina, vai ne?" prāto Mūrniece, kura jau iepriekš ar saviem draugiem un sociālo tīklu sekotājiem dalījusies ar pārdomām par cilvēku savstarpējām attiecībām.

Brīvdienās veiktais ieraksts izsaucis arī citu dāmu komentārus par vīriešu veltīto uzmanību savām sievietēm. "Smaga "slimība".Un tad brīnamies par vīriešu reakciju. Man arī vajadzētu "izārstēties",un steidzami," raksta Agita. "Lasu un atkal pārliecinos, cik man ir jāsargā tas, kas man ir, jānovērtē ikdienas sīkumi,kuri liekas paši par sevi saprotami, jānovērtē viss, viss , kas jau ir....Paldies Linda, es padomāšu un sargāšu," novērtē Violeta.

Linda Mūrniece ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas