Roberto Meloni atklāj, kā viņam pirmajā reizē gāja ar aukstās zupas nobaudīšanu

tautaruna.lv 27.maijs 2019, 20:09
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Dziedātājs un TV raidījumu vadītājs itālis Roberto Meloni savus Instagram sekotājus sveic ar aukstās zupas sezonas sākumu un dalījies ar stāstu, kāda bija pirmā reize, kad viņš Latvijā pirmo reizi nobaudīja šo vasaras tradicionālo ēdienu.

"Es šiverējos pa skaisto Latviju jau kādu laiku... Tomer es spilgti atceros savu pirmo Latvijas vasaru. Tas bija tieši maija beigās un es sauļojos pa smuko dārzā, kad pēkšņi redzu divas druškas, kas dodas manā virzienā ar MILZĪĪĪGO bļodu. Abās smaidīgas, dungojot Marijas Naumovas "I Wanna", man paziņo, ka šodien tikšu iepazīstināts ar Latvijas vasaras delikatesi: auksto biešu zupu!

Es piecēlos no krēsla un iemetu aci bļodā: paga... bet tā ir ROZĀ krāsa (un atkal tās dilles) vai tiešam tas nav kaut kāda candid camera?! Un nē, nekādi joki...

Diāna saka “šī zupa ir vasaras atklāšanas galda karaliene un, ja Tu saki, ka Tu gribi integrēties, tad dārgais Robčik, nepietiks ar “šaursliežu dzelzceļš” izrūnu, ar to ka Vaira Vīķe Freiberga ir strēlniece tāpat kā Tu un ar to, ka tu zini atšķirību starp Valku un Valgu, un, ka ir septiņas Auces." Es toreiz izēdu visu pilnu šķīvī, bet man jāatzīst, ka līdz šīm brīdim neesmu vēl ...iepazīnies...pilnībā ar roz...ehm..auksto zupu...un īstenībā, pēc bildes es piecēlos no krēsla un apsēdos savā vietā, jo es biju pasūtijs fantastisko gulašu. Lai mums forša vasara," novēl Roberto.

View this post on Instagram

A post shared by Roberto Meloni (@robertomeloni) on

Roberto Meloni divas reizes, pārstāvot Latviju, piedalījies Eirovīzijas dziesmu konkursā: 2007. gadā kā grupas "Bonaparti.lv" dalībnieks un 2008. gadā kā grupas "Pirates of the Sea" dalībnieks. Tagad Roberto ik dienas redzams TV ekrānos, kur vada kulinārijas raidījumu "La Dolce Vita. Ar Roberto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas