"Eju psihoterapijā"; Aija Andrejeva joprojām nespēj pārdzīvot brāļa pazušanu

tautaruna.lv 28.marts 2019, 9:23
 
F64
Pirms 15 gadiem pazuda dziedātājas Aijas Andrejevas mazais brālis Anrijs. Inetas Meimanes materiālā "Aija pirms Himalajiem" izdevumā "Santa" Aija atklāti atzīst - toreiz viss salūza.

Andrejevas mazais brālis pazuda uz šosejas Rīga-Daugavpils 13.martā. Kopš tā laika ir pagājuši jau 15 gadi, taču marts katru gadu Aijai ir ļoti grūts.

"Ir milzīga trauksme. Jo tālāk, jo trakāk. Šis laiks man ir daudz briesmīgāks nekā citiem novembra tumšie vakari. Un kaut kā jātiek ar to galā," sacīja Andrejeva.

Viņa atklāj, ka citreiz vienkārši aizbrauc no Latvijas. Tāpat Andrejeva stāsta, ka reizi nedēļā iet pie psihoterapeita. Viņa piebilst - kaut gan vairs nesāp kā agrāk, pagaidām tēmai par Anriju ar psihoterapeiti Aija tikai "pieskaras".

Aija Andrejeva ir latviešu dziedātāja. Aijas Andrejevas tēvs Alex (Oļegs Andrejevs) ir rokgrupas Opus Pro solists. Dziedātāja kļuva plašāk pazīstama pēc uzvaras TV5 rīkotajā "Fabrikas muzikālajā teātrī". 3 reizes startējusi Eirovīzijas nacionālajā atlasē Eirodziesmā. 2010. gada Eirodziesmā ar dziesmu "What For?" Aisha uzvarēja, taču Eirovīzijas pirmajā pusfinālā, kas notika 25. maijā, ieņēma pēdējo vietu, nekvalificējoties finālam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas