Novērtē, kā Madara Kiviča mainījusi savu vizuālo tēlu

tautaruna.lv 28.marts 2019, 18:30
 
Instagram/ekrānšāviņš
Skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva Madara Kiviča nolēmusi mainīt savu vizuālo tēlu. To viņai palīdzējusi realizēt stiliste Linda Kilpe, kura divu meitu māmiņu ietērpusi gaumīgās, romantiskā stila drānās.
"Šodien izmantoju ilgi gaidīto brīvdienu lietderīgi- satikos ar lielisko stilisti un arī divu bērnu mammu Lindu Kilpi. Vispirms iegrimām sarunās par dzīvi, mammu būšanu un tad atcerējāmies, ka svarīgākais šīs dienas piedzīvojums un uzdevums- mazliet izmainīt vai vismaz atšķaidīt huligānes stiliņu jeb kā to moderni dēvē par "grunge style". Ķērāmies pie 'darba'! Man bija tik interesanti piemērīt visu, ko Linda piedāvāja. Un šoreiz teiciens "Es pati šokā!" arī piederas pie lietas!" sajūsmu neslēpj Kiviča.

Kiviča piemērījusi arī ādas kleitiņu ar kuplu svārku daļu un mētelīti. Tādā ietērpā viņu jutusies visērtāk.

View this post on Instagram

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

View this post on Instagram

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Komentāros cilvēki Kivičai izsaka komplimentus un atzīst, ka viņa izskatās ļoti stilīgi, eleganti un sievišķīgi. Vēl kāda sieviete norādījusi, ka Kivičā mājo pavasaris.

"Man vienmēr patikusi melna krāsa, jo to ir viegli ar visu kombinēt, bet tikpat mīļa ir tumši zila, jo tā ir klasiska, tajā pašā laikā eleganta un mazliet citāda kā melna," skaidro Kiviča.

Jāatgādina, ka pēc tam, kad kļuva zināms par Kiviča attiecībām ar Skulmi, mūziķis paziņoja, ka oficiāli šķirsies no sievas Madaras. Tajā pašā laikā uzvirmoja runas, ka Kivičs nemaksā sievai alimentus par bērniem vai maksā mazu summu. Pats Andris gan pauž, ka sievai palīdz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas