Kivičs ir vīrietis ar lielo burtu! Kas tā glaimojis mūziķim?

tautaruna.lv 28.janvāris 2019, 17:39
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Mūziķis Andris Kivicš, kurš pēdējo nedēļu laikā varējis baudīt teju nedalītu sabiedrības uzmanību, sociālajā tīklā facebook publicējis kādas dāmas komentāru, kurā viņš nodēvēts par "vīrieti ar lielo burtu".
"Šonedēļ Latviju aplidoja ziņa par notikumiem topošajā Andra un Lienes ģimenes ligzdiņā. Esmu šokā par mūsu cilvēku skaudību un naidu pret cilvēkiem, kuriem dzīvē veicas, viss izdodas," sociālajā tīklā facebook publicētajā komentārā raksta kāda persona, kuras ierakstu publicējis Andris Kivičs.

Komentāra publicētāja arī norādījusi, ka meitenes apskaužot Lieni, kura tikusi pie fantastiska vīrieša, kurš, viņasprāt, dēvējams pat par Latvijas romantisma un seksa simbolu.Vīrieši, savukārt, apskaužot Andri, jo sapņo par tādu sievieti, kāda ir Liene.

Pats mūziķis norādījis, ka komentāra autore vienmēr būs viņa draugs un vēlas ar viņu sazināties.

Jau vēstīts, ka pirms vairākām nedēļām mūziķis Andris Kivičs paziņoja par attiecību izbeigšanu ar sievu Madaru un to, ka šobrīd ir kopā ar mākslinieci Lieni Skulmi. Neilgi pēc tam vētru sociālajos tīklos sacēla Valmieras drāmas teātra aktiera Paula Iklāva publicēta karikatūra, pēc kuras apskates Andris izmisīgi meklēja tās autoru. Vēlāk izskanēja komentārs, ka viņš izrēķināsies ar ikvienu, kurš darīs pāri viņa mīļotajai.

Pēc skaļajiem notikumiem pāris vēstīja, ka pametīs Latviju, tomēr kā beigās izrādījās, tad pagaidām vien devās atpūsties uz Berlīni un šobrīd ir atpakaļ Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas