Jauna informācija Ēģiptē pazudušās dziedātājas Māras Katarskas lietā

tautaruna.lv 15.janvāris 2019, 10:30
 
facebook.com
Pirmdien sociālos tīklus un medijus pāršalca ziņa, ka palīdzība nepieciešama kādreizējā šova "Okartes skatuve" dalībniecei, dziedātājai Mārai Katarskai un viņas ģimenei.

Tika ziņots, ka Māra ir pazudusi Ēģiptē un viņas mātei nepieciešami ziedojumi, lai dotos uz Ēģipti meklēt meitu.

"Hurgadā pazudusi Māra Katarska, zināms,ka viņu turēja gūstā drausmīgos apstākļos viņas bijušais draugs (ko pati apstiprināja). Iesaistīta gan Latvijas vēstniecība, gan policija. Policijai izdevies viņu atrast, bet neizdevās nokoordinēt viņas drošu nogādāšanu slimnīcā. Viņa ir atkārtoti pazudusi ap 1:30 naktī 14.01.18. Viņa ir briesmās, katra stunda ir no svara. Māsa un mamma lūdz palīdzību nokļūt Ēģiptē un segt biļešu un uzturēšanās izdevumus,jo pašām tādas naudas nav. Reisi ir rīt un parīt. Sadosimies rokās un palīdzēsim!" tika vēstīts sociālajos tīklos.

Jaunākā informācija liecina, ka Māras mammai ar ziedotāju atbalstu izdevies iegādāties biļeti uz Ēģipti - viņa uz Hugardu lidos trešdien. Ar biļetēm esot palīdzējusi kāda sieviete no Hurgadas. Tāpat uzturēšanās laikā par velti tiks nodrošināta viesnīca.

Tikmēr komentāros cilvēki vērš uzmanību uz to, ka apbrīnojami, cik daudzi cilvēki iesaistījušies Māras meklēšanā un palīdzības sniegšanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas