Sieviete sašutusi- apsarga dēļ veikalā piedzīvo milzīgu kaunu un pazemojumu

tautaruna.lv 15.janvāris 2019, 7:13
 
Reinis Hofmanis/ F64 Photo Agency
Kāda sieviete raidījumam "Bez Tabu" atklājusi, ka ir sašutusi par to, ka nepamatoti vainota par zādzību lielveikalā.

Ķekavas iedzīvotaja regulāri iepērkas vietājā veikalā “Maxima” un nekādu problēmu neesot bijis, taču ne šoreiz. Iepirkusies kopā ar vīru un tiklīdz veikusi apmaksu par pirkumiem pašapkalpošanās kasē, nācies piedzīvot pamatīgu pazemojumu, vēsta raidījums.

Apsargs apgalvojis, ka dienu iepriekš un arī oktobrī esot pirkusi dārgos Indijas riekstus, bet pašapkalpošanas kasēs maksājusi par piecas reizes lētākajiem sāļajiem riekstiem. Licis, lai samaksā 20 eiro strarpību un saucis policiju. Pircēja lūgusi, lai uzrāda pierādījumus, ka viņa tiešām mānījusies un pierasījusi video ierakstus. Apsargs to nav varējis uzrādīt. Tiesa, pēc sarunām viņš secinājis, ka tiešām pārcenties.

Apsardzes firmas “G4S” Komunikācijas vadītāja Ilze Vītola ar raidījuma starpniecību atvainojas pircējai par radušos pārpratumu. "Apsardzes darbinieki, pildot savus darba pienākumus, rūpējas par drošību. Arī šajā konkrētajā gadījumā. Aicinām cilvēkus būt iecietīgākiem un saprotošākiem situācijās, kad tiek noskaidroti konkrēta notikuma apstākļi," norāda apsardzes uzņēmuma pārstāve.

Avots: Raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas