Tēvs sadedzina un kaimiņu dārzā aprok pats savu meitiņu

tautaruna.lv 15.janvāris 2019, 15:20
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Kāds vīrietis ASV Ņūmeksikas štata galvaspilsētā Albukerkē pārliecinājis savus kaimiņus atļaut viņu dārzā sadedzināt savu kaķi, taču izrādās, ka viņš nonāvējis savu vienu gadu veco meitiņu, atsaucoties uz policiju, vēsta "The Mirror".

Tiek uzskatīts, ka vispirms mazulīte tika noslīcināta vannā savās mājas. Taču mājas iedzīvotāji, kuru pagalmā tika aprakta meitenīte, atzinuši, ka paši bija dedzinājuši savus mājdzīvniekus dārzā, tādēļ bija priecīgi palīdzēt Deividam Zūberam, kurš strādāja īpašumā.

Tūrmans Danns, kurš dzīvo mājā, kurā tika atrasts mirušās meitenītes ķermenis, pastāstījis, ka slepkavības veicējs pēdējā laikā uzvedies dīvaini. To viņš kopā ar pārējiem mājas iemītniekiem pamanījis pēc Ziemassvētku brīvdienām, taču viņi nebija gaidījuši, ka piedzīvos tādas šausmas. "Tas bija kaķis, kas nomira, viens no viņa kaķiem, viņam vajadzēja to sadedzināt," skaidro Danns.

Vīrietis atzīst, ka pērnā gada decembra beigās, kad Zūbers vērsies pie viņa ar šādu lūgumu, viņš kopā ar istabas biedriem bija devies atvaļinājumā. Danns apgalvo, ka šāds lūgums viņam nav licies neparasts, jo viņi pagalmu izmantojot kā kaķu kapsētu. Šeit viņi apglabājusi visus suņus, kuri devušies mūžībā.

Taču, kad mājas iemītnieki janvāra sākumā atgriezušies atpakaļ, pie viņu durvīm kāds klauvējis. Tur stāvējušas izmeklēšanas komandas, mājas apsardze.

Albukerkes policija atklājusi, ka pagājušajā nedēļā Zūbers kopā ar draudzeni Moniku Romero tika arestēti.

Zināms, ka meitenīte tika aprakta zem suņa mirstīgajām atliekām. Viņas ķermenis bija ietīts divos plastmasas atkritumu maisos un ielikts melnā auduma somā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas