Kivičs paziņo, ka nemaz nav pametis Latviju

tautaruna.lv 15.janvāris 2019, 17:10
 
F64 Photo Agency
Pirmdien cilvēki sociālajos tīklos steidza apspriest mūziķa Andra Kiviča un viņa otrās pusītes Lienes Skulmes attēlu, kurā abi redzami dodoties uz lidostu "Rīga". Tie, kuri visu pagājušo nedēļu sekoja līdzi notikumiem Andra dzīvē zina, ka viņš kopā ar mīļoto stāstīja, ka gatavojas pamest Latviju. Tas mudināja domāt, ka pāris to dara jau tagad, tomēr mūziķis informē par pretējo.
Ierakstā, ko otrdienas pēcpusdienā mūziķis Andris Kivičs publicējis sociālajā tīklā facebook teikts, ka viņš ir nevis pametis Latviju, bet gan devies no visa atpūsties uz Berlīni.

Tāpat zināms, ka mūziķim jau šonedēļ gaidāms koncerts. "Ļoti gaidīšu labestīgus un foršus cilvēkus Kuldīgā piektdien! Būs koncerts, kura laikā jūs nevienu reizi nepaskatīsieties pulkstenī," norāda mākslinieks.

Jau vēstīts, ka pirms nedēļas mūziķis sociālajos tīklos rakstīja, ka gatavs izrēķināties ar ikvienu, kurš aizskars viņa mīļoto Lieni. Viņa aktivitātes sākušās pēc tam, kad Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs publicējis karikatūru ar Lieni Skulmi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas