"Es ticu, ka mēs esam pasaules pilsoņi" - Virsnīte dalās ar ceļojumā gūtām pārdomām

tautaruna.lv 15.janvāris 2019, 11:20
 
Dmitrijs Šuļžics/F64 Photo Agency
TV personība un žurnāliste Kristīne Virsnīte vietnē Instagram dalījusies ar ceļojuma laikā Marokā gūtām atziņām, nonākot pie secinājuma, ka "mēs esam pasaules pilsoņi neatkarīgi no tā, vai mūsu āda ir bāla vai tumša kā nakts".
Virsnīte atzīst, ka šīs trīs nedēļas visai viņas ģimenei kopā bijušas maģiskas, pirmoreiz viņi dzīvojuši mierīgi, "neizšujot visu apskates zemi krustdūrienā", kā parasti to dara. Taču ceļojumu neaizmirstamu padarījuši viņas Instagram sekotāji.
"Tik daudz vēstuļu, tik daudz iedvesmas, mani Instagram rādītāji sajuka prātā un atklāja neticamus skaitļus, taču tam nav nozīme, svarīgākais ir apziņa, ka esam jūs pavilkuši uz piedzīvojumiem, tā ir labākā dāvana mums, kas dzīvo, lai ceļotu! Atzīšos, kādreiz sapņoju rakstīt "Lonely Planet" ceļojumu ceļvežiem, gribēju būt viena no viņiem, kas dodas nezināmajā, taču jāsaka, mans sapnis ir piepildījies ar uzviju, nē, es neesmu viena no "Lonely Planet rakstniecēm", vēl labāk - man ir iespēja rakstīt šeit Instagramā jums, kas atbalsta un iedegas tik pat karsti, cik mēs, nokļūstot citādākā kultūrā, kur valda citi likumi," norāda Virsnīte.
Televīzijas seja uzskata, ka vietne Instagram domāta tam, lai varētu atklāt, cik neparasta ir pasaule, jo tur nav ne laika, ne valstu robežu. Virsnīte pauž sajūsmu par to, ka cilvēki sajutuši īsto vēstījumu, jo tas nebija nedz rādīt, kā viņa ar ģimeni var atpūsties, kamēr citi dzīvo pa māju, bet gan atklāt, ja viņi var, tad arī citiem izdosies, vajag tikai uzdrošināties.
"Es no visas sirds ticu, ka mēs esam pasaules pilsoņi neatkarīgi no tā, vai mūsu āda ir bāla vai tumša kā nakts, vai mēs runājam latviešu valodā vai varbūt nemaz neprotam rakstīt. Lai kur mēs pasaulē nokļūtu, tur tāpat cilvēki meklē laimi, viņi priecājas un raud, viņiem dzimst bērni, viņi iegūst un zaudē, mēs visi ejam vienā virzienā, tikai mūsu ceļi mēdz atšķirties," apgalvo Virsnīte.
Publicējot Instagram tikai divas kopbildes ar tuviniekiem, viņa atzīst, ka kopā ar ģimeni pavadījusi daudz vairāk laika, nekā bildes spēj atklāt.
View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jāatzīmē, ka Virsnīte pērnā gada oktobrī sociālajos tīklos atklāja, ka piedzīvojusi mikroinsultu, un šī iemesla dēļ ir gatava krasi mainīt savu dzīvesveidu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas