Anna Rozīte atklāti pastāsta par savu "apmātību"

tautaruna.lv 17.oktobris 2018, 19:40
 
F64
TV personība Anna Rozīte neslēpj, ka ir "apmāta" ar veselīgu dzīvesveidu. Sociālajos tīklos viņa skaidro, kāpēc izvēlējusies dzīvot veselīgi.
Tieši tāpēc šī “apmātība”, jo man ir svarīgi justies labi, jo no tā iegūstu ne tikai es, bet arī mana ģimene un visi apkārtēji, un labi es jūtos, kad manā ikdienā ir konkrēti rituāli, kas saistīti ar priekš manis veselīgām izvēlēm.

Kā raksta Anna, viņai ikdienā ir svarīgi justies labi un labu pašsajūtu var panākt, veselīgi dzīvojot.

"Man šad un tad pajautā, kas man tā par apmātību ar to “veselīgo dzīvesveidu”, ar domu, ka tāpat taču visi mirsim ātrāk vai vēlāk. Kā teicienā: “Кто не курит и не пьет, тот здоровеньким помрет!” Un tad vēl stāsti par “vectētiņu, kurš visu mūžu pīpējis, iedzēris un cūkgaļu ar baltmaizi ēdis un viss viņam kārtībā ir bijis!” Man tiešām prieks, ka tā vectētiņam ir paveicies! Es teiktu, ka ģenētika laba! Es par savu nebūtu tik droša, jo to nekad nevar īsti zināt! Tieši tāpēc šī “apmātība”, jo man ir svarīgi justies labi, jo no tā iegūstu ne tikai es, bet arī mana ģimene un visi apkārtēji, un labi es jūtos, kad manā ikdienā ir konkrēti rituāli, kas saistīti ar priekš manis veselīgām izvēlēm (ēdiens, miegs, kustības, daba, prāta higiēna)," paudusi Rozīte.

Viņa uzsver, ka tam, ko dara šodien, ir liela nozīme nākotnē.

"Man šajā ķermenī (un tas nepaliek jaunāks!) un vēl svarīgāk - ar savu prātu, vēl jādzīvo gadus 60-70, tad es nu tiešām esmu ieinteresēta, lai es gan šajā ķermenī, gan ar savu “galvu” justos labi un draudzētos gan tagad, gan pēc 20 un 30 un vēl vairāk gadiem. Un, lai tas tā būtu - manām šodienas izvēlēm ir nenormāli liela loma! Uz ģenētiku vien es personīgi nevaru paļauties! Un vispār mana meita man ir pats svarīgākais motivators - jo es saprotu, ka to, kā es dzīvoju, viņa visticamāk ņems par piemēru saviem priekšstatiem par to, kas ir pieaugušais un kādas izvēles tam ir jāizdara," saka Anna.

Tikmēr komentāros viņa saņēmusi atzinīgus vārdus par savu izvēli.

Anna Rozīte ir TV raidījumu un pasākumu vadītāja Latvijā. Vasarā viņa apprecējās, sakot jāvārdu sabiedrisko attiecību speciālistam Gintam Federam.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas