Māsu Hačaturjanu vecmāmiņu vārdu apmaiņas laikā atklājas jauni ģimenes noslēpumi

tautaruna.lv 17.oktobris 2018, 13:31
 
VKontakte
Hačaturjanu ģimenes tuvinieku domas par visām starp tēvu un meitām notikušajām šausmām dalās.
''Viņš veda Mariju uz mežu un tur teica, ka tētim jāārstē prostatu... Kauns par to visu runāt. Bet Angelīnai viņš sāka uzmākties, kad viņai bija tikai 10 gadi. Bet Kristīnei viņš uzmācies, kad ģimene bija brīvdienās Sočos...''

Kā zināms, tēvu Mihailu Hačaturjanu noslepkavojušās māsas Marija, Kristīne un Angelīna pašlaik atrodas mājas arestā. Tikmēr viņu tuvinieku vidū dalās domas par visām notikušajām šausmām.

Noslepkavotā vīrieša tuvinieki aizstāv viņu un pieprasa meiteņu ievietošanu cietumā, bet radinieki no mātes Aurēlijas Dundukas puses ir meiteņu pusē.

Meiteņu vecmamma, Larisa Todika, viesojusies raidījumā ''На самом деле'', kur atklājusi, ka meitenes slikti guļot un faktiski neēdot, tādēļ plāno aicināt palīgā psihologu. Viņa neslēpj sašutumu, ka citi tuvinieki zinājuši par Mihaila rīcību, bet ''pievēruši uz to acis''.

Larisa apgalvo, ka pati tikai tagad uzzina par visu notikušo un pauž, ka meitenes tikušas daļēji attaisnotas, jo Hačaturjana telefona atrasti video, kur viņš seksuālai vardarbībai pakļauj savas meitas.

''Viņš veda Mariju uz mežu un tur teica, ka tētim jāārstē prostatu... Kauns par to visu runāt. Bet Angelīnai viņš sāka uzmākties, kad viņai bija tikai 10 gadi. Bet Kristīnei viņš uzmācies, kad ģimene bija brīvdienās Sočos,'' stāsta Todika, kuras stāstītais ticis pārbaudīts ar melu detektoru.

Hačaturjana dēls Arsens gan to visu noliedz: ''Tēvs bija ticīgs cilvēks, kuram patika braukt uz Jeruzalemi. Tēvs bija stingrs, svēts, labs cilvēks, bet viņās kā sātans iemiesojies, ka spēja viņam ko tādu nodarīt!''

Arsens gan atteicies piedalīties raidījumā, kad uzzinājis, ka tur tiks uzdoti jautājumi, kurus viņam sagatavojušas trīs māsas.

Mihaila māte, Lidija Hačaturjana, arī pie visa vaino meitenes, apgalvojot, ka viņas, kā arī meiteņu māte Aurēlija, tēvu novedušas līdz šādai rīcībai.

Starp abām vecmāmiņām raidījumā izcēlusies asa vārdu apmaiņa, Larisai paužot, ka Lidija necietusi meitenes viņu moldāvu izcelsmes dēļ, kā arī saukusi par ''topošajām prostitūtām''.

Kā zināms, trīs meitas noslepkavoja savu tēvu Mihailu Hačaturjanu šī gada pirmajā pusē, lietai drīz vien pāraugot par vienu no skandalozākajām, kādas Krievija pēdējos gados bijušas un atklājot šīs ģimenes tumšos noslēpumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas