Vai Saulieši pārvarējuši attiecību krīzi?

tautaruna.lv 31.augusts 2018, 20:27
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
"Kopdzīvi pārtraucis viens no Latvijas saskanīgākajiem pārliem- hokejists Kaspars Saulietis un viņa sieva Katrīne." Tā šī gada jūlijā rakstīja izdevums "Kas Jauns". Šodien hokejists sociālajā tīklā instagram publicējis attēlu, kas licis uzvirmot runām par laulību krīzes pārvarēšanu.

Jau toreiz tika vēstīts, ka šķiršanās dokumentus Saulieši pagaidām nav iesnieguši - izlēmuši nepārsteigties un devuši viens otram laiku, lai nonāktu skaidrībā - glābt laulību vai ne. Vēl nesen Katrīne publicēja attēlu, kurā redzams, cik skaistas rozes dāmai pasniedzis vīrs. Šim attēlam tika pievienots komentārs, kurā Kaspara sieva rakstīja: " Lai vai kā IR, BIJA vai BŪS... Paldies par ❤️ laiku @sauljukas91 un, protams, skaistajām rozēm."

Piektdien, 31.augustā, Kaspars sociālajā tīklā instagram publicējis attēlu, kur redzams kopā gan ar Katrīni, gan abu meitām Keriju un Kortniju.

"TAVA sirds ir Tavas mājas! Dzīvo tā un esi BRĪVS...
Viss, kas notiek - reiz notiks;
Viss, kas labs - ir mūžam dzīvs," pie skaistā ģimenes foto raksta Kaspars.

Arī komentētāji ierakstam pievienojuši ne vien sirds simbolu, bet norādījuši, ka jau iepriekš ticējuši, ka viss būs labi. Tiesa, ne Katrīne, ne Kaspars pie foto neatklāj, vai atjaunojuši attiecības. Pāris apprecējās 2008.gada 20.jūnijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas