Pēc populāra restorāna apmeklējuma Rīgā sievietēm sākas veselības problēmas

tautaruna.lv 31.augusts 2018, 9:30
 
F64
Kāda sieviete portālā "sudzibas.lv" dalījusies ar stāstu par to, cik nelāgi izvērsies restorāna "Tokyo city" apmeklējums Vecrīgā.

Sieviete raksta, ka apkalpošana restorānā bijusi slikta un pēc maltītes sākušās veselības problēmas.

"Šodien ar māsu un māsas meitu bijām "Tokyo City" pie Vērmanes dārza. Ja kādreiz tas bija mans iecienītākais restorāns, tad tagad nevienam neieteiktu tur iet. Pirmām kārtām, pasūtījām karstos sušī, atnesa pilnīgi aukstus ar jau sagruzdušiem rīsiem. Zāle pilna ar viesmīļiem, kas stāv stūros un sarunājas tā vietā, lai laicīgi atnestu ēdienu. Viesmīle, skaidri redzēdama, ka esam trīs cilvēki, piedāvāja atnest divus šķīvjus. Pēc restorāna apmeklējuma nepagāja ne ilgs laiks, kad visām trim sākās problēmas ar vēderu. Nekad tur vairāk neatgriezīšos un ja kāds jautās, kurš ir labākais suši restorāns Rīgā, neteikšu, ka tas ir "Tokyo City"", stāsta kliente.

Tikmēr konetāros cilvēki vērš uzmanību, ka, iespējams, šajā situācijā nav vainojams tikai restorāns.

"Viesmīli vienmēr varat arī paši paaicināt, rokas no tā nenokritīs, kā arī rokas parasti mazgā pirms ēšanas, tad parasti nerodas problēmas ar vēderu," teikts kādā komentārā.

Jāatgādina, ka nesen tika vēstīts par līdzīgu gadījumu, kad, paēdot Latvijā iecienītā kafejnīcā, sieviete nedēļu mokās ar sāpēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas