Atklājas jauna informācija par vīrieti Rīgā, kas nolēca no 16.stāva un nositās

tautaruna.lv 31.augusts 2018, 10:08
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Naktī uz ceturtdienu no kādas daudzstāvu ēkas Biķernieku ielā nolēcis un nosities cilvēks. Kā izrādās, tāds gadījums nav pirmo reizi, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Asinis, kaulu šķēpeles un dažādas ķermeņa daļas, kuras palēnām izvazā kaijas.

Biķernieku ielas 102. nama iedzīvotājiem šķiet nācies jau izaudzēt gana biezu ādu, jo dažādi nepatīkami skati šeit redzēti ar neapskaužamu regularitāti. Arī pagājušajā naktī no viena no daudzstāvu nama augšējo stāvu balkoniem izlēcis vai kāda cita iemesla dēļ izkritis cilvēks.

Turklāt, ap plkst.11, - kad līķis jau sen aizvākts, apkārtnē vairāku desmitu metru rādiusā redzamas notikušā atstātās pēdas. Asinis, kaulu šķēpeles un dažādas ķermeņa daļas, kuras palēnām izvazā kaijas. Protams, nama iedzīvotājiem, kuri dodas ārā no mājas, ieraugot šo ainavu nākas vien noskurināties un atliek viens censties pēc iespējas ātrāk aizmirst nule redzēto.

“Jau ceturto reizi tāds gadījums,” min kāda sieviete.

Kāds min, ka šādu skatu pie namdurvīm redz ceturto, kāds piekto, kāds cits pat septīto reizi. Larisa ir viena no pirmajām mājas iedzīvotājam, kura ap plkst.5 devusies pastaigā ar suni, atvērusi ārdurvis un savām acīm ieraudzījusi šausminošo ainu.

“Te viss bija apvilkts lenti. Tuvumā nebija neviena policista. Man bija tāds šoks. Man sāp celis, bet man no bailēm pat tas pārgāja. Man bija tāds šoks. Šķita, ka arī mani tūlīt kāds novāks. Sunītis man maziņš, aizstāvēt mani nevar. Es tādā šokā esmu arī šobrīd,” min Larisa un turpina: “Visdrīzāk, gan viņu izgrūda. Jo, ja viņš būtu pats izlēcis, tad būtu piezemējies uz šī jumtiņa. Visdrīzāk, viņu izgrūda.”

Uz jautājumu, vai sieviete redzējusi ko aizdomīgu, Larisa atbild: “Nē. Pilnīgi neko. Bija pilnīgs klusums, un nebija neviena cilvēka. Tieši tāpēc man bija bail, ka neviena nav, te guļ līķis, viss asinīs. Galva viņam bija pilnīgi sadragāta, kā tāds maiss. Seju nevarēja pazīt. Nē, man izlikās, ka tas ir bezpajumtnieks. Vismaz pēc apģērba izskatījās pēc bezpajumtnieka.”

To, kas bija šis cilvēks un kādi tad ir viņa nāves apstākļi, šobrīd apņēmušies noskaidrot Rīgas Teikas iecirkņa kriminālpolicisti.

Kā vēstīts iepriekš, naktī uz ceturtdienu Rīgā, Biķernieku ielā no 16. stāva nolēcis un nosities cilvēks.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas