Rajecka skarbi kritizē kādu mākslinieci "Positivus"

tautaruna.lv 22.jūlijs 2018, 8:45
 
Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency
Šajā nedēļas nogalē Salacgrīvā notiek festivāls "Positivus". Kā jau ierasts, tad uz vairākām festivāla skatuvēm kāpj mākslinieki ne vien no Latvijas, bet arī ārvalstīm. Šoreiz par kādu no dziedātājām nekautrējās izteikties arī Latvijā zināmā mūziķe Olga Rajecka.

Pašmāju māksliniece, kura, acīmredzot, šogad arī devusies uz "Positivus" festivālu, sociālajā tīklā facebook publicējusi vairākus video, kuriem pievienots komentārs ar nelielu kritikas devu.

"Tagad visi, kas domā, ka māk dziedāt, var atļauties dziedāt Imanta Kalniņa dziesmas?"

Šoreiz viņa kritizējusi kādu mākslinieci, kura šajā festivālā izpildījusi Imanta Kalniņa dziesmu. O.Rajecka norāda: "Tagad visi, kas domā, ka māk dziedāt, var atļauties dziedāt Imanta Kalniņa dziesmas? Un pie tam festivālā "Positivus". Pēdējais laiks rīkot tarifikācijas skates! Kauns"

Tāpat viņa māksliniecei, kas izpildījusi dziesmu ieteikusi iemācīties pareizus dziesmas vārdus, ko uzrakstījis Imants Ziedonis.

Jau vēstīts, ka festivāls "Positivus" Salacgrīvā notiek jau 12.reizi. "Positivus" noslēguma vakarā plkst.22 notiks austrāliešu mūziķa Nika Keiva koncerts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas