Vai atceries Chilli? "Talantu fabrikas" uzvarētāja atklāj, vai joprojām dzied

Portāls nra.lv 27.februāris 2018, 13:45
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Televīzijas šova "Talantu Fabrika" pirmās sezonas uzvarētāja Ilva Šeškauska-Štāla jau vairākus gadus dzīvo Norvēģijā, kur ar vīru Edgaru audzina divus bērnus, raksta portāls "skaties.lv".

Ilva ir mamma diviem dēliem - 9 gadīgajam Dāvidam un 4 gadus vecajam Ādamam, kurus pēc iespējas ilgāk centusies audzināt mājās. “Jā, pēc iespējas ilgāk centos bērnus atstāt mājās, nelaist bērnudārzā. Nu jau abi bērni palaisti - viens uz skolu, bet otrs bērnudārzā,” tā Ilva, kura tagad vairāk laika veltot sev. “Mācos, lasu, baudu Norvēģijas dabu, dziedu.”

Vai tas nozīmē, ka Chilli turpina savu muzikālo karjeru? “Mani vairs neinteresē skatuve. Mūzika gan, un pat ļoti! Esmu kristiete, es izpildu pielūgsmes mūziku. Tas mani patiesi dara laimīgu, tāpēc nejūtu vajadzību pēc sevis apliecināšanas uz skatuves. Es ne tikai izpildu mūziku, es dzīvoju tajā! Elpoju!”

Ilva ar vīru Edgaru precējušies ir jau vairāk nekā 10 gadu, gredzenus mijot 2007. gada vasarā. Pirmā atvase, Dāvids, pasaulē nāca 2008. gada Lieldienās, bet 2013. gadā Štālu ģimene sagaidīja savu otro atvasi - Ādamu. Uz dzīvi Norvēģiju viņi pārcēlās 2011. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas