Sieviete, kura cieta avārijā un atradās Gaiļezerā komā, publicējusi zīmīgu vēstījumu

Portāls nra.lv 27.februāris 2018, 20:06
 
pixabay.com
Kā iepriekš ziņots, līdzcilvēki aicināja palīdzēt Alisei, lai glābtu viņas dzīvību pēc smagas autoavārija. Sieviete veiksmīgi atgūstas un pateicas visiem labajiem cilvēkiem.

Sveiki, draugi, paziņas un vienkārši labie cilvēki! Pateicos ikvienam par jebkādu palīdzību: postu šērošanu, asiņu ziedošanu, lūgšanām un visu pārējo.

Kā zināms pirms nedēļas cietu smagā autoavārijā, pašlaik atrodos slimnīcā Gaiļezers, 3 dienas gulēju komā, bet ir straujš progress. Pateicos visiem ārstiem un medicīnas personālam par palīdzību. Stāvoklis bija patiešām kritisks, bet ar visu spēkiem un pūlēm ik dienas paliek arvien labāk.

Jūs patiešām NEKAD nevarat zināt, kas ar Jums vai tuvajiem notiks rīt, šodien, pēc stundas vai sekundes. Šis gadījums mani noteikti mainīs arī emocionāli un es ieteiktu Jums pateikties par katru dienu, kas dota, par cilvēkiem, kam rūpat. Izrādās, ka man palīdzējuši TIK daudz cilvēku! Tas viss bija kaut kas neticams! Šādi notikumi parāda Jūsu patiesos draugus un liek aizmirst par neaktuālām, tomēr ikdienā ļoti kaitinošām problēmām. Kā saka, nav ļaunuma bez labuma. Vēlreiz PALDIES VISIEM un liela pateicība arī RTU par aktīvo darbību! Jo latviešos ir spēks!" raksta Alise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

27.februāris 2018

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas