Kāpēc Elīnu Maliginu vīra bērēs ielenc apsargi?

Portāls nra.lv 19.decembris 2017, 11:30
 
Dāvis Ūlands, F64 Photo Agency
Piektdien Svētā Erceņģeļa Mihaila pareizticīgo baznīcā Rīgā notika atvadīšanās ceremonija no Valērija Maligina, farmācijas kompānijas «Olainfarm» vadītāja un līdzīpašnieka. Apsargu ielenkumā uz tām arī ieradās viņa atraitne Elīna Maligina, noveroja žurnāls "Kas Jauns".

Valērijs Maligins mūžībā aizgāja 9. decembrī savās mājās. Pašlaik sākts kriminālprocess par iespējamiem noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību, taču pašreiz nav aizdomās turamā.

F64

Valērijs ar Elīnu vien pirms dažām nedēļām bija atjaunojuši savas attiecības. Taču publiskajā telpā klīst runas, kas varētu būt noticis. Sievai Elīnai pašlaik tiekot izteikti pārmetumi, klāsta "Kas Jauns". Tāpat Valērija Maligina ģimene no sākta gala nav Elīnu pieņēmuši.

Tiek pat runāts, ka tad, kad Maligins nomiris, viena no vecākajām meitām savākusi Elīnas mantas un nolikusi pie durvīm. Tāpat klīst runas par nedēļām lielu uzdzīvi, kas arī varētu būt vainojama vīrieša nāvē.

Valērija bērēs Elīna ieradās ar trim pavadoņiem, no kuriem viens gāja pa priekšu, otrs veda Elīnu aiz elkoņa, bet trešais sekoja pārējiem. Taču ceremonija nebija galā, kad atraitne jau pameta baznīcu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas