Fotogrāfs Sokolovs: "Pelēkās peles" gultā var pārsteigt

Portāls nra.lv 19.decembris 2017, 22:07
 
pixabay.com
Aleksandrs Sokolovs ir fotogrāfs, kas skandalozu slavu ieguvis ar atklātiem erotiskās fotomākslas darbiem, taču bieži arī savos sociālajos tīklos dalās ar intīmām pārdomām.

"Daudzi vīrieši par to pat neiedomājas. "Sievietes ārējais izskats nekādīgi nav saistīts ar viņas seksualitāti!" - bieži čalis redz tādu seksa lelli - sportisks, tvirts ķermenis, apaļš dupsis, lielas krūtis, kuplas lūpas, gari mati un glīta seja.

Viņš siekalojas un domā - Cik forši būtu viņu paņemt priekšā! Ar tādu čiku var no gultas nedēļu nekāpt ārā... Realitāte ir pilnīgi citādāka. Tas, kā sieviete izskatās, nekādīgi neietekmē to, kāda viņa būs gultā.

Pat tādas dāmas, kuras izskatās ļoti seksapīli, biežāk gultā ir ka vecas mūmijas. Viņām nav seksuāla azarta, viņām negribas eksperimentēt un negribas pacensties lai pārsteigtu savu partneri. Viņas domā, ka pilnīgi pietiek ar to, ka viņas ir skaistas un viņām ir vagīna.

Savukārt, meitenes, kuras no pirmā skatiena izskatās pēc pelēkas peles, var ļoti pārsteigt. Viņas varbūt neapzināti mēģina kompensēt kaut kādus savus trūkumus. Tāpēc sievietes, kuras ir pa dzīvi ļoti pašpārliecinātas, gultā nav tik labas, kā tās, kuras izskatās kautrīgas un klusas.

Es absolūti negribēju teikt, ka sievietes kuras izskatās seksuāli, gultā ir ļoti pasīvas, es tikai gribu pateikt, ka ārējam izskatam nav nekāda sakara ar seksualitāti. P.S. vēl pamanīju, ka sievietes kuras strādā sarežģīti intelektualā darbā, ir daudz seksuālākas, nekā tās, kuras sēž mājās," ierakstu pabeidz Sokolovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas