Vīrietis pārskaities - viņu, kā arī abus bērnus, ar viltu ievilinājuši seksa kultā

Portāls nra.lv 19.decembris 2017, 13:11
 
Gratitude Training
Pašpalīdzības organizācija ''Gratitude Training'' jau ilgāku laiku esot bēdīgas slavas apvīta, tomēr jaunākā apsūdzība ir pagalam nepatīkama.

Kā ziņo The Daily Beast, GT jau vairākkārt dēvēti par kultveidīgu kustību un viņi paši nemaz nav pārāk centušies šos apgalvojumus noliegt, norādot, ka ''kults'' nav nekas slikts.

Floridas štata iedzīvotājks Marks Robinss gan tam visam nepiekrīt, jo vērsies pret organizāciju tiesā, apgalvojot, ka viņi laupījuši viņa algu tūkstošu dolāru apmērā.

Robinsam un viņa dvīņu bērniem ticis solīts ''uzmodināt planētu, maksimalizēt prieku un realizēt mieru''. Tā vietā viņš ierauts varmācīgā seksa kultā, kurš viņam un citiem izkrāpis naudu!

Pēc organizācijas, kur viņš pavadīja trīs mēnešus un zaudēja vairākus tūkstošus dolāru, pamešanas, Robinsam esot izteikti draudi dzīvībai, kā arī vandalizēta automašīna un pat pie mājas ārdurvīm nomesta beigta žurka.

Pats vīrietis pēc pārdzīvotā izjūtot ''hroniskas galvassāpes, caureju, nelabumu, pašnāvnieciskas domas un pat depresiju''.

''Graditute Training'' apsūdzības noliedz un apgalvo, ka viņu kursos nekas amorāls nenotiekot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:00

Jaunākās diskusijas