Toma Grēviņa sieva atzīstas, ka cietusi no ēšanas traucējumiem

tautaruna.lv 26.jūlijs 2019, 18:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Savā blogā "Viens+Viens" Radio 5 personības un dīdžeja Toma Grēviņa sieva Laura Grēviņa vaļsirdīgi atzinusies, ka skolas laikā cietusi no ēšanas traucējumiem.

Laura Grēviņa atklāj, ka vidusskolas laikā pēc slimošanas zaudējusi svaru un tas pamudinājis viņu turpināt tievēt. Viņa sākusi skaitīt kalorijas un padoties dažādām diētām.

"Es īsti nesapratu, kas ar mani notiek, un it kā jau arī nebija tik traki. Mazākais, ko svari man rādīja, bija 48 kg (uz 172cm), kas uz visu modeļu fona tolaik likās nevis maz, bet “kaut cik labi”. Katrā ziņā vairāk par 50 uz svariem redzēt es negribēju, un vairāk par 500 kcal dienā apēst es nedrīkstēju. Vēlams - mazāk," raksta Laura.

Grēviņa atklāj, ka vidusskolas laikā pārtikusi lielākoties no 3 in 1 kafijas ķiršu un activia jogurta brokastīs, “Rasēns” un varbūt vēl burkānu salātiņi ar rupjmaizi skolas kafejnīcā pusdienās, saldētu pākšu pupiņu paka vakariņās.

Tikai iepazīšanās ar vīru un grūtniecība ļāvusi sievietei ēst normālos dauzumos un piedomāt pie sava uztura.

Laura grēviņa ar šo pieredzi dalījusies arī savā Instagram kontā, kur komentāros daudzas sievietes dalās ar līdzīgu pieredzi.

View this post on Instagram

A post shared by lauragrevina (@lauragrevina) on

Laura Grēviņa ir bloga "Viens+Viens" autore un latviešu dīdžeja Toma Grēviņa sieva. Viņu ģimenē aug divi dēli - Everts un Edvīns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas