Vai Rīgā un citviet Latvijā uzradušies tualešu dedzinātāji?

tautaruna.lv 3.augusts 2018, 12:21
 
Rūta Kalmuka, F64 Photo Agency
Sociālajos tīklos iedzīvotāji dalās ar foto un aicina aculieciniekus atsaukties un ziņots par neģēļiem, kuri gan Rīgā, gan citviet aizdedzinājuši pārvietojamās tualetes, nodarot milzu zaudējumus.

Sociālajos tīklos ievietotajās bildēs redzams, ka no tualetēm nekas pāri nav palicis - visas izkusušas un sadegušas lielajās liesmās.

Valdis ziņo par iznīcinātām mazmājiņām Uzvaras parkā Rīgā. Rīdzinieks spriež, ka nodarīti zaudējumi vairāku desmitu tūkstošu apmērā, cerot, ka policija rīkosies.

Ekrānuzņēmums/Facebook

Tāpat bojātas pārvietojamās tualetes esot novērojamas Daugavgrīvas pludmalē.

Ekrānuzņēmums/Facebook

Savukārt Inga meklē aculieciniekus, kuri varētu ziņot par huligāniem, kuri nodedzinājuši mazmājiņas Kandavā. "Viena no Kandavas apmeklētākajām vietām ir Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadions. Gan pašvaldības uzņēmumi, gan tehnikums rūpējas, lai pilsētas teritorija tiktu sakārtota, un pilsētas viesiem šeit patiktu atpūsties. Tomēr, atrodas tādi, kas adrenalīnu, šķiet, gūst postot un dedzinot. Tā arī 31. jūlija rīts atnāca ar ziņu, ka stadiona teritorijā pie bērnu peldbaseina ir nodedzināta tualete, kas ir pašvaldības īpašums. Pašvaldība lietu lūgs izmeklēt Valsts policijai, bet lūgums aculieciniekiem būt līdzatbildīgiem un ziņot par aizdomām, kas varētu liecināt par pastrādāto vandālismu," lūdz Inga.

Ekrānuzņēmums/Facebook

Krimināllikumā par šo noziedzīgo nodarījumu paredzēts sods - brīvības atņemšana, kas var būt pat vairāki gadi cietumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas