Pateicoties sabiedrībai, Rūjienā četru bērnu mammas dzīve vairs nebkad nebūs tāda kā agrāk

tautaruna.lv 6.jūlijs 2018, 14:42
 
F64
Organizācija "Palīdzēsim viens otram" atklāj, kā mainījusies kādas četru bērnu mammas dzīve pēc tam, kad līdzcilvēki tai palīdzējuši ar lietām, ko dažādu apstākļu dēļ ģimene nespēja sagādāt.
Dzīve ir likusi daudz un dažādus šķēršļus, jo gājis ir tieśām smagi, bet ko varu teikt no redzētā - viņa ir smaidīga un vispār nesūdzējās.

Pateicībā līdzcilvēkiem organizācijas pārstāve Laura Švēde raksta, ka tagad - mēnesi pēc tam, kad tika izplatīts lūgums palīdzēt - četru bērnu māmiņai no Rūjienas puses ir sagādāts viss nepieciešamais, lai ikdienas rūpes būtu samērīgākas un vide draudzīgāka kuplajai ģimenei.

Savukārt vēl jūnija sākumā Laura aprakstīja savu viesošanos pie ģimenes.

"Pāris dienas atpakaļ apciemoju kādu ğimeni - mammīti ar 3 bērniņiem un šomēnes gaidāms ceturtais žiperis. Dzīve ir likusi daudz un dažādus šķēršļus, jo gājis ir tieśām smagi, bet ko varu teikt no redzētā - viņa ir smaidīga un vispār nesūdzējās. Nelūdz palīdzību, jo pati neko negrib darīt. Nē,viņa dara un viņai lieliski sanāk. Runājoties bija pat nedaudz piesarkusi un jutās neērti, ka vispār ko lūdz. Mums katrai vajadzētu mācīties no šīs mammas, viņa bija tiešām superīga un sirds viņai ir īstajā vietā. Par spīti visam, kas ar viņu noticis, pat ugunsgēku izdzīvojusi (ar smagām paliekām uz ķermeņa), fizisku vardarbību un bērniņa zaudējumu. Viņai varbūt nebūs pašai, ko apēst, bet viņa nopirks bērniem peldrinķus, lai viņi droši varētu doties un baudīt ūdens priekus piemājas dīķītī. Tiešām ļoti patīkama ğimene. Taču mammītei grūti visu nepieciešamo sarūpēt," rakstīja "Palīdzēsim viens otram" pārstāve, aicinot palīdzēt sagādāt ģimenei nepieciešamās lietas.

Līdzcilvēki atsaukušies palīdzības lūgumam un ģimenei viss nepieciešamais tika sagādāts.Savukārt tas, kā viss tika nogādāts ģimenei, iemūžināts fotogrāfijās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas